26 / 04 / 2024

Doların gerçek değerini açıklayan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu! Herkeste şok etkisi yarattı

Doların gerçek değerini açıklayan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu! Herkeste şok etkisi yarattı

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'in dolar ile ilgili yorumları dolar yatırımcıları tarafından takip ediliyor. Selçuk Geçer şimdi de, doların gerçek değerini açıklayarak yatırımcılara uyarılarda bulundu...



Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu daha geldi. Selçuk Geçer doların gerçek değerini açıkladı. Doların 3 hanelere çıkacağını her defasında dile getiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer 100 liraya dikkat çekti.

Doların gerçek değerini açıklayan Selçuk Geçer den akıl almaz dolar yorumu! Herkeste şok etkisi yarattı

1994 krizine değinen Geçer, o dönemlerde 8 bin liralık dolar kurunun 48 bin liraya çıktığını ve sonrasında 1 milyon 600 lira olduğunu söyledi.Selçuk Geçer elinde dolar ve altın bulunduranlar için uyarıda bulunurken yeni seviyeleri açıkladı. 

Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte Selçuk Geçer'den akıl almaz dolar yorumu..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön