24 / 04 / 2024

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti! 

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti! 

Son zamanlarda dalgalı seyreden altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Peki altın yükselir mi? Ons altın yükselecek mi, düşecek mi? İşte ayrıntılar...



Saxo Bank Emtia Strateji Müdürü Ole Hansen, Bloomberg HT yayınına bağlanarak petrol ve değerli metallerle ilgili açıklamalarda bulundu. Brent petrol için 95-115 dolar arasında bir beklentiye sahip olduklarına dikkat çeken Ole Hansen, altın fiyatlarını da değerlendirdi. 

Dev bankadan şok altın tahmini! Altında bu seviye kırılırsa... Hiç kimse bunu söylememişti!  

Emtia Strateji Müdürü Ole Hansen, petrol ve değerli metallere ilişkin gelecek süreç ile ilgili öngörülerini paylaştı. Petroldeki yükselişle ilgili olarak, "İlk olarak gaz fiyatlarında yaşanan oldukça güçlü rallinin talebi dizel yakıt için artırıyor ve bu da ham petrolü destekliyor. Bununla birlikte Suudi petrol bakanından gelen açıklamada vadeli fiyatların düşük olması ve temel piyasanın çok güçlü olmasının sağlıksız bir durum olduğunu belirtmesi piyasada bir miktar harekete sebep oldu" ifadelerini kullanan Hansen, fiyatların yükselmesi için çok fazla belirsizlik olduğunun altını çizdi. 

Peki altın fiyatları ne olacak? Ons altın yükselecek mi? Altın fiyatlarını neler bekliyor? Altın yükselir mi? İşte tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön