28 / 03 / 2024

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…



Hızlı yükselişin ardından gözler son dakika altın fiyatlarına döndü. Geçen hafta, "Direnç seviyelerine yaklaştık" açıklamasında bulunan altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara uyarıda bulundu. Ayrıca yandan gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

CUMHURİYET ALTINI REKOR TAZELEDİ

Gram altın fiyatları ons altındaki güçlenmenin etkisi ile tarihin yüksek seviyesine ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırarak dikkatleri üzerine çekti. Dün gram altın 1150 TL, çeyrek altın 1932 TL ve cumhuriyet altını 7 bin 918 TL'ye yükselerek rekor tazelemeyi başardı.

TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK DEĞERİNİ GÖRDÜ

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş e kulak verin!

ABD'de enflasyonun yavaşlaması ve doların düşüşüyle birlikte altın fiyatları güçlü seyrini koruma eğilimini göstererek dikkatleri topladı. İç piyasada gram altın 1150 TL'ye yükselerek tüm zamanların en yüksek değerini gördü.

MEMİŞ UYARMIŞTI: DİRENÇ SEVİYELERİNE YAKLAŞTIK!

Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, geçen hafta sosyal medyada yaptığı paylaşımında, "Direnç seviyelerine yaklaştık” diyerek, “Yayınlarımda anlattığım gibi yarından itibaren kâr satışları başlar!" ifadesini kullanmıştı. Memiş’in açıklaması yatırımcılara uyarı niteliğindeydi.

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön