28 / 03 / 2024

Doların gevşemesi altına nefes aldırdı! Öyle bir açıklama geldi ki... Altın yatırımcıları bu habere çok sevinecek 

Doların gevşemesi altına nefes aldırdı! Öyle bir açıklama geldi ki... Altın yatırımcıları bu habere çok sevinecek 

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. bugün doların gevşemesi altın fiyatlarının nefes almasını sağladı. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın bugün değer kazandı.



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları haftanın ilk işlem günü olan 3 Ekim pazartesi gününe artışla başladı. Dolar kurunun bugün gevşemesi altına nefes aldırdı. Altın fiyatları yeni günde yükselmeye devam ediyor.

Altın, dolar kurunun gerilemesinin değerli metale rahatlama sağlamasının ardından Ağustos ortasından beri en iyi haftalık kapanışını gerçekleştirmesi sonrası Asya piyasalarına da yukarı yönlü başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön