29 / 03 / 2024

Grand Doha İnşaat

Grand Doha İnşaat

Grand Doha İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, O.B.Abdel A Ahmed ve M.A.Abdelrahman Salman ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Başakşehir'de kuruldu.

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Paris Hotel Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aydın Güven tarafından kuruldu.

Emerald Grand Deluxe'de son fırsat daireleri kaçırmayın!

Toroslar İnşaat'ın Alanya'nın Avsallar bölgesinde inşa edilen Emerald Grand Deluxe'de son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Bazaar Emlak İnşaat Pazarlama Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Bedri Özdemir tarafından kuruldu.

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Grand Suit Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Demir tarafından kuruldu.

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Mega İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özcan tarafından kuruldu.

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svg Grand Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Yörük, Enes Akça, Hasan Bingöllü ve Veysel Bulut ortaklığında kuruldu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Grand Öncü İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Deniz tarafından açıldı. 

Nihal İnşaat Anonim Şirketi Grand Sirkeci Şubesi açıldı!

Nihal İnşaat Anonim Şirketi Grand Sirkeci Şubesi Fatih'te 6 milyon 363 bin 700 TL sermaye bedeli ile Mustafa Torun tarafından açıldı.

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Grand Royal Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Demirci tarafından açıldı.

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Kurtköy Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bufgün Pendik'et 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yılmaz ve İsmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Grand Cennet Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Cennet Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile vladimir Churakov tarafından kuruldu.

E Grand Electrolux İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Grand Electrolux İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Onohomhen E. Odijie tarafından kuruldu.

Grand Doha İnşaat Haberi

Grand Doha İnşaat

Grand Doha İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, O.B.Abdel A Ahmed ve M.A.Abdelrahman Salman ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu. 


Grand Doha İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde...