24 / 04 / 2024

GRED ve Knight Frank

GRED ve Knight Frank

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Brexit sonrası Londra gayrimenkul pazarı masaya yatırıldı!

GRED, resmi iş ortağı olduğu Knight Frank ile Londra’ya ilişkin 4. urbanLAB toplantısını düzenledi. Toplantıda; İngiltere’deki gayrimenkul pazarları ve Batı Londra’nın Brentford bölgesinin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan The Brentford Project değerlendirildi...

GRED'in The Global Showcase projesinin basın toplantısı 18 Ekim'de!

Knight Frank’in Türkiye’deki Resmi İş Ortağı GRED, “The Global Showcase” projesinin üçüncü etabını düzenliyor. Basın toplantısı 18 Ekim'de yapılacak...

GRED yeni konut projelerini Londra’da tanıtacak!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul ve emlak danışmanlık firması Gred’in sahibi Meltem Türker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle iki ülke arasında çalışmalara başladı.

GRED konut projelerini cemiyete tanıttı!

Türk ve yabancı yatırımcıları Türkiye'den ev sahibi yapmak için danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Gred, Berlin ve Londra'nın önce gelen konut projelerini cemiyet hayatına tanıttı.

GRED'in gayrimenkul sohbetleri yarın başlıyor!

Londra merkezli Türk Girişimi GRED, 12 – 17 Nisan tarihlerinde Bebek’teki ofisinde Türk yatırımcılara Berlin ve Londra’daki gayrimenkul fırsatlarını aktaracak.

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

urbanLAB Almanya konferansı basın toplantısı 22 Mart'ta!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk girişimi GRED, Knight Frank ile iş birliği doğrultusunda urbanLAB Almanya konferansını düzenliyor.

GRED yeni konsept ofisi'ni Bebek'te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk Girişimi GRED (Global Real Estate Development), İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini hizmete açtı.

Londra merkezli Türk Girişimi GRED Yeni Konsept Ofisi'ni Bebek’te açtı!

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti sunan Londra merkezli Türk Girişimi GRED, İstanbul’da Bebek’te yeni konsept ofisini yatırımcıların hizmete açtı. 

İstanbul, İzmir ve Ankara'da evi olana müjde!

Merkezi Londra'da olan ve dünya çapında 417 ofisi bulunan İngiliz emlak şirketi Knight Frank'in araştırmasına göre, konut fiyatlarının en çok arttığı 20 şehirden 3'ü Türkiye'de bulunuyor.

One Blackfriars lansmanı 27 ve 28 Şubat'ta!

Just Us Global ve Knight Frank Londra'nın yeni başyapıtı One Blackfriars'ın lansmanı 27-28 Şubat 2015'tarihlerinde yapılacak.

AHK Türkiye çimento ve kömür sektörüne odaklandı!

Alfred H Knight Türkiye çimento ve kömür sektöründe daha etkin rol almayı hedefliyor...

GRED ve Knight Frank Haberi

GRED ve Knight Frank

Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Londra merkezli Türk girişimi GRED (Global Real Estate Development) dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirerek inovatif projesi The Global Showcase'i (Global Vitrin) 22 Mart Cuma günü Four Seasons Bosphorus'da gerçekleştirilen basın toplantısı ile tanıttı.

GRED Kurucusu ve CEO'su Meltem Türker, Knight Frank Almanya ve Amerika Ülke Direktörü Claire Locke, Ziegert Uluslararası İş Geliştirme Müdürü Carsten Bartmann ve VMPK Rechtsanwalte Berlin Avukatı Volker Mauch'un katılımıyla yapılan basın toplantısında iş birliğini kapsamında Almanya'daki gayrimenkul fırsatlarına değinildi.

GRED Kurucu ve CEO'su Meltem Türker de, The Global Showcase” (Global Vitrin Projesi) ile dünyanın en iyi yatırım şehirlerini önce masaya yatırdıklarını, o şehirlerdeki farklı segment ve gelir gruplarına yönelik...