29 / 03 / 2024

Grindig kişisel bakım fiyatları

Grindig kişisel bakım fiyatları

Elektrikli kişisel bakım ürünleri, hem zaman hem de pratiklik açısından oldukça yaygın olarak kullanılan cihazlar arasında. Grundig markasına ait tüm kişisel bakım ürünleri ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

A101 16 Mart 2024 güncel kataloğunu yayımladı! Yarın A101'de indirimli ürünler ve fiyat listesi!

A101 16 Mart 2024 güncel aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu cumartesi A101'de kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya ve birçok seçili ürün raflarda yerini aldı. İşte, 16 Mart 2024 A101 indirimli ürünleri.

CarrefourSA'da 29 Şubat'ta birçok üründe indirim fırsatı! Gıdadan, kişisel bakım ürünlerine kadar fırsatları kaçırmayın!

CarrefourSA 29 Şubat indirim kataloğunu yayımladı. CarrefourSA,'da indirimli seçili ürünler raflardaki yerini alıyor. Uygun fiyatta alışveriş için bu hafta CarrefourSA'ya mutlaka uğrayın!

CarrefourSA 22-29 Şubat 2024 Aktüel Kataloğunu yayımladı! Bebek bezi, deterjan ve temizlik ürünlerinde indirim!

CarrefourSA 22-29 Şubat güncel ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu internet üzerinden yayımlandı. CarrefourSA'da birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. Kağıt havludan, beyaz eşyaya, kişisel bakım ürünlerine kadar seçili ürünlerde fırsat sizleri bekliyor.

BİM 20-23 Şubat'ta cazip ürünler raflarda! BİM'de bu hafta Omo Toz Deterjan Active 319 TL, Yudum Ayçiçek Yağı 171,75 TL

BİM marketler zincirinde 20-23 Şubat'ta seçili ürünlerde indirim fırsatları yer alacak. BİM' de deterjandan, elektronik eşyaya, kişisel bakım ürünlerinden, gıdaya kadar cazip fırsatlar bulunmakta. 20 Şubat 2024 Salı BİM kataloğu indirimli ürünleri fiyat listesi.

BİM'de LG 55 Inç UHD Smart TV 18.999 TL, Philips Epilatör 579 TL! BİM 9 Şubat 2024 kataloğu

BİM aktüel 9 Şubat 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayınladı. Buna göre, çeşitli kişisel bakım ürünleri, mutfak malzemeleri, elektronik eşyalar ve birçok seçili üründe indirim uygulanacak. 

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Migros'ta 25 adet ürün yüzde 50 net indirimle satışta!

Migros Market'te bu hafta kişisel bakım ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. Peki, Migros'ta indirime giren ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

BİM'de Molfix bebek bezi ultra fırsat paketi 199 TL'ye, 8 rulo tuvalet kağıdı 37 TL'ye satılacak! BİM 25 Temmuz kataloğu

BİM 25 Temmuz 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda temizlik ürünleri, kişisel bakım ve gıda malzemeleri indirime girdi.

Kozmetiğe milyonlar harcıyoruz! 2022 yılı ithalatı 409,4 milyon dolara yükseldi!

Pandemide dibe vuran Türkiye’nin kozmetik ithalatı, her geçen yıl katlanarak artıyor. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde ithalat şampiyonu ise parfüm oldu.

Permatik 10'lu fiyatı 89,95 TL oldu, sosyal medya karıştı; 'Eskiden tanesi 50 kuruştu'

Kişisel bakım ürünlerine yeni zamlar geldi, Permatik 10'lu fiyatı 89.95 TL'ye yükseldi. Bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar..

Goldmaster'den Anneler Günü fırsatı! İşte indirimli ürünler! 11 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü kampanyası çerçevesinde rondodan airfryere, saç düzleştiriciden epilatöre birçok küçük ev aleti ve kişisel bakım ürününde fiyatları indiren Goldmaster, geniş hediye alternatifi sunuyor. Peki, Goldmaster Melisa İyonik Saç Düzleştirici kaç TL? İşte detaylar...  

Grindig kişisel bakım fiyatları Haberi

Grindig kişisel bakım fiyatları

Kişisel bakım ürünleri, ihtiyaç duyulan bakımı pratik bir şekilde ve hızlıca yapılmasına olanak sağlıyor. Yanımızda taşıyabileceğimiz minimal tasarımları ile her yerde kullanılabilen hayat kolaylaştırıcı bu ürünler, zamandan da tasarruf sağlıyor. Bakımına önem veren ve kuaföre, berbere gitmek için gerekli zamanı bulamayan kullanıcılar, kolaylıkla istedikleri sonuca ulaşabiliyor.

Grundig markası, üretimini yaptığı tüm kategorilerde oldukça başarılı ve tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Kişisel bakım ürünleri de oldukça ilgi çeken marka, geniş ürün yelpazesine sahip. Saç kurutma makinesinden saç düzleştiricilere, saç şekillendiricilerden tıraş setlerine kadar pek çok kategoride ihtiyaca uygun alternatif seçenekleri bulunuyor.

Grundig Kişisel Bakım Ürünleri ve Fiyatları

1. HD 9980 Ionıca Red Saç Kurutma Makinesi- 2.499 TL

2. HD 9980 Ionıca Blue Saç Kurutma Makinesi- 2.499 TL

3. HD 9880 Sensör Saç...