29 / 03 / 2024

gübre fiyatları ne kadar Nisan 2022

gübre fiyatları ne kadar Nisan 2022

Milyonlarca çiftçi, son dakika gübre fiyatlarını merak ediyor ve fiyat araştırması yapıyor. Peki gübre fiyatlarında son durum ne? Gübre fiyatlarına indirim geldi mi? Hangi gübre kaç TL? İşte gübre fiyatları 21 Nisan fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatı yüzde 344, mazot ise yüzde 249 zamlandı! İşte kalem kalem o fiyat artışları...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, gıda krizinin kapıya dayandığının altını çizdi. Bayraktar, 1 senede mazota yüzde 249, gübreye ise yüzde 344 zam geldiğini belirtti. 

Çiftçiler dikkat: Gübre fiyatlarına zam kapıda! 

Çiftçilerin en önemli girdilerinden olan gübre ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ekonomi Gazetesi Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, paylaşımında X sosyal medya hesabından gübreye yeni zammın kapıda olduğunu belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Gübre fiyatlarındaki aylık artış yüzde 18,7 oldu! Çiftçiler dikkat! Hangi gübre kaç lira? 

Ağustos 2023'te gübre fiyatlarını yakından ilgilendiren göstergelerden olan, gübre ve toprak geliştiriciler grubundaki artış yüzde 18,07 olarak kaydedildi. Peki son dakika gübre fiyatları ne kadar oldu? İşte GÜBRETAŞ 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

Gübre fiyatlarında yüzde 10, mazotta yüzde 75 artış! Çiftçilere büyük şok! Hangi gübre kaç TL oldu?

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB) araştırmasına göre mazot ve gübre fiyatları katlandı. Peki hangi gübre kaç TL oldu? İşte ayrıntılar... 

Gümüş fiyatları ne olur?

Gümüş, altından sonra en çok tercih edilen yatırım enstrümanı. Geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlayan gümüşün bu sene ne olacağı merak ediliyor. Peki gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

TOROS ve İGSAŞ'tan gübre fiyat güncellemesi geldi! DAP ve NPK gübrelerin fiyatları arttı

Gübre piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Ağustos ayına nazaran DAP ve NPK gübrelerinin maliyeti bir miktar tırmanışta. Üre gübresindeyse Eylül fiyatları şimdilik sabit görünüyor. Ancak küresel çapta gübre fiyatlarında hissedilen bu artış, yakın zamanda bu ürüne de zam olarak yansıyabilir.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Gübre fiyatları 6 yılda yüzde 796 arttı! DAP gübresi 21.120 TL, ÜRE gübresi 15 bin 440 TL oldu! Çiftçiler aman dikkat!

Çiftçilerin en önemli girdi kalemleri arasında yer alan gübre fiyatları 6 yılda yüzde 796 arttı. Gübre fiyatlarındaki yükseliş, gram altını resmen geride bıraktı. Peki hangi gübre bugün kaç TL?

Volvo Eylül fiyat listesini açıkladı: Volvo S60, S90, XC40, XC60 ve XC90 güncel fiyatları ne kadar?

İsveç merkezli otomotiv üreticisi Volvo eylül ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Son zamanların en popüler otomobil modelleri arasında yer alan S60, S90, XC40, XC60 ve XC90 güncel fiyatları kaç lira? İşte Volvo Eylül fiyat listesi...

Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

Gümüş yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlamaya başladı. Bu durum altına olan talebi azaltmaya başladı. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Çiftçinin bütün parası gübreye gidiyor: Yüzde 20'lik zam şok etti! Zamlı gübre fiyatları ne kadar? Son dakika!

2023 yılının ikinci yarısında gelen zamlar, çiftçileri üretim maliyetleri ve gelirleri konusunda zorluyor. Gübre fiyatlarındaki yüzde 20'lik artış, tarım sektöründe ekonomik sıkıntıları derinleştiriyor.

gübre fiyatları ne kadar Nisan 2022 Haberi

gübre fiyatları ne kadar Nisan 2022

Milyonlarca çiftçi, son dakika gübre fiyatlarını araştırıyor. Üst gübrelemede süre kısalırken, çiftçiler gübre fiyatlarına indirim bekliyor. 

Milyonlarca çiftçi, son dakika gübre fiyatlarını merak ediyor ve fiyat araştırması yapıyor. Pek çok çiftçi internetten fiyat bilgilerini toplarken, ulaşılabilen bayilerden de günlük fiyatlar talep ediliyor. 

Peki gübre fiyatlarında son durum ne? Gübre fiyatları kaç lira? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tarımda gübre fiyatlarında hızlı artışların yaşanamsıyla beraber çiftçiler daha ucuz olan kali çözeltilerde kolayca çözülebilen yumuşak mumsu, siyah veya kahverengi, parlak, vitreus mineraloidine yöneldi. İnternetten ve bayilerden fiyat toplayan çiftçiler gübreyi en uygun fiyatla almak istiyor. 

GÜBRE KULLANIMI AZALDI 

Yükselen gübre fiyatları sebebiyle gübre kullanımı ciddi oranda azaldı. Gübre kullanımındaki düşüş, şirketlerin satış rakamlarına yansırken; bir kısım çiftçinin hiç gübre kullanamadığı, bir kısmının da ihtiyacı olanın yarısı...