24 / 04 / 2024

Gül İnşaat müzayede

Gül İnşaat müzayede

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

Toplam 655 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesi 750 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi 655 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Gül İnşaat Seyrantepe ne zaman teslim?

FS Güvenç İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FS Güvenç İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Güvenç tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Silivri'de kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Onbirinci Mahalle Gül İnşaat fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yer alan proje toplam 180 milyon TL yatırım bedeline sahip. Onbirinci Mahalle Gül İnşaat fiyat listesi kapsamında bahçe katları 432 bin TL'den başlıyor.

11. Mahalle Gül İnşaat satılık!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde bulunuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat satılık daireler Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Gül İnşaat 11. Mahalle ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe' sinde yer alan 11. Mahalle projesi 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle ne zaman teslim?

Gül İnşaat müzayede Haberi

Gül İnşaat müzayede

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle Topkapı'daki Double Tree By Hilton'da satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor.

Hemen tapu, hemen teslim fırsatının sunulduğu müzayedede Kalekent, Vista Konakları, Nursan Konakları, Kubist Park, Beycity AVM, Ataköy Suits, Pelican Hill Malikaneleri, Sefaköy Özgür Residence, Gül Park Suits ve Gül Proje Express projelerindeki gayrimenkuller satışa sunuldu. Gayrimenkuller için banka kredi desteği ve yüzde 20 peşin 36 ay vadeli ödeme gibi imkanlar sunuluyor. 


80 gayrimenkule teklif geldi

Gül İnşaat'ın açık artırma yöntemiyle satışa çıkardığı 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi. Kalan gayrimenkuller için ise 9 Şubat 2018 Cuma gününe kadar teklifler alınmaya devam edecek. 


Esra Nur...