27 / 04 / 2024

gül yapı gülpark yaşam

gül yapı gülpark yaşam

Gül Yapı tarafından hayata geçilen Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 564 adet daire bulunuyor. Peki Gülpark Evleri nerede?

Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat!

Metrobüse 5 dakika, Tem otoyoluna ise 1 dakika uzaklıkta yükselen Gül Park Yaşam projesi Gül Yapı imzası ile inşa ediliyor. İşte Esenyurt Gül Park Yaşam fiyat listesi...

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Gıda yardımı başvurusu nereye yapılır? Erzak kolisi başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı nereden alabilirim?

Gıda yardımı başvurusu vatandaşların ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle gıda yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı merakla araştırılıyor. İşte bunlara dair detaylar!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Gıda yardımı nasıl alınır, gıda yardımı kimlere verilir, 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte o detaylar!

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Yenigül tarafından kuruldu.

Jandarma personel alımı yapacak! Başvurular için son üç gün! Sözleşmeli uzman erbaş temini başvuruları nasıl yapılır?

Jandarma Genel Komutanlığı 250 lojistik alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş alımları devam ediyor! Son üç gün kaldı! Peki, sözleşmeli uzman erbaş temini başvuruları nasıl yapılır? İşte tüm ayrıntılar...

Bina güçlendirmesi nasıl yapılır?

Son yıllarda meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye genelinde çok sayıda binanın güvenilirliği endişe yaratıyor. Peki, bina güçlendirmesi nasıl yapılmalı? İşte detaylar...

Dünya Çevre Günü'nde 10 millet bahçesinin açılışı yapıldı!

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında 10 millet bahçesinin daha açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İmar barışı için son gün ne zaman? Başvurular nasıl yapılır?

Ruhsatsız ve kaçak yapılarını kayıt altına almak isteyen vatandaşlar, imar barışı uygulamasına başvuru yapıyor. Peki, imar affı için son gün ne zaman? İmar barışı başvurusu nasıl yapılır? 

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Gözükızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

gül yapı gülpark yaşam Haberi

gül yapı gülpark yaşam

Esenyurt Gülpark Yaşam ‘da daire tipleri stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 564 adet daireden meydana geliyor. 


İçerisinde konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları bulunan projede teslimler 2016 yılında yapılacak.


Gülpark Yaşam ‘da 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay 0 faiz avantajı yer alıyor. 


Gül Yapı Gülpark Evleri nerede?

Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta yer alan Gülpark Yaşam Evleri Gül Yapı imzasıyla inşa ediliyor.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi...