26 / 04 / 2024

gülben ergen taksi

gülben ergen taksi

Sanat ve magazin dünyasının yatırımlarını nasıl yaptığını hiç merak ettiniz mi? Kimler parasını gayrimenkulde, kimler başka enstrümanlarda değerlendiriyor? Detaylar için tıklayın!

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

Rize'de taksi ücretlerine dev zam!

Rize'de taksi ücretlerinde artış gerçekleşti. Bu değişikliğe göre, indi bindi ücreti 80 lira olarak belirlendi, taksi açılış ücreti 50 lira olarak güncellendi ve taksiyi 1 dakika bekletmenin ücreti 3 TL olarak yeniden düzenlendi.

BiTaksi’den yeni hizmet: İstanbul’da 'Büyük Taksi' dönemi başladı!

BiTaksi kalabalık aileler için 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ hizmetini başlattı. Yeni araçların engelli bireylerin ihtiyaçlarının da göz önünde bulundurularak tasarlandığı belirtilirken, yeni taksi seçeneği ile arkadaş grupları ve kalabalık ailelere rahat yolculuk yapma imkanı sunulduğu kaydedildi.

Milyonlarca taksi kullanıcısına kötü haber! Fiyatlar yine değişti

Taksi kullanan vatandaşlara üzücü haber UKOME toplantısının ardından geldi. Paylaşılan karara göre taksilerde indi - bindi ücreti yenilendi. Fiyat tarifesinde değişikliğe gidilince milyonlarca vatandaş yeni tarifeyi merak etmeye başladı.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Taksi çağırma özelliği bulunan olan Huawei Watch 3 Pro ilgi odağı oldu! İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi

Çinli teknoloji şirketi Huawei tarafından geliştirilen ve taksi çağırma özelliği ile dikkat çeken Huawei Watch 3 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte Huawei Watch 3 Pro kasım ayı güncel fiyatı...

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündoğdu, Birol Ergen ve Yusuf Umut Yücel ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen    Ergenç tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

gülben ergen taksi Haberi

gülben ergen taksi

Gülben Ergen'in 50 adet ticari taksisi olduğunu duymuş muydunuz? Bir adet ticari taksi plakasının 500 bin YTL olduğu göz önüne alınırsa Ergen'in yıllar önce başladığı yatırımının ne kadar kârlı olduğunu herkes anlar.

Bülent Ersoy ise sahibi olduğu 5 adet inşaat iş makinesini şantiyelere kiraya verip çalıştırıyor. Ayrıca Marmaris'te bir bensin istasyonu da işletiyor.

Akaryakıt ticareti kazançlı ki Cem Yılmaz, Ferdi Tayfur ve Adnan Şenses de servetlerinin bir kısmıyla bu iş koluna yatırım yapmış.

Mankenler içinde ise Tuğba Özay ile Esin Moralıoğlu mal varlıklarıyla meslektaşlarına fark atanlardan. Hangi ünlü kazancını nasıl değerlendirmiş öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki listeye bir göz atmanız yeterli olacak... ..

İBAHİM TATLISES: Seyrantepe'de iş hanı, Seyrantepe'de market, Seyrantepe'de...