29 / 03 / 2024

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adresi

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adresi

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (MHR GYO) Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı

Türkiye’nin sigorta firmaları iştiraki olan ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MHR GYO) bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı. İşte ayrıntılar...

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Gayrimenkul yatırımı yapmak güvenli mi?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Şirket Yöneticisi Hasan Gürlek gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Hasan Gürlek'in 'Yatırım yapmak isteyenler kararsız kalıyor. Neden?' başlıklı yazısı...

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeyli Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 112 bin 800 TL sermaye bedeli ile Oldu İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adresi Haberi

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adresi

Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Güleç tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Madenler Mahallesi, Şehit Ünal Kalafat Caddesi'nde kuruldu. 


Güleç Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a- Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. b- Her türlü inşaat yapımı, mesken, işyeri, toplu konut, endüstriyel tesis inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ile taşeronluk hizmetleri yapmak. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme, toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi...