19 / 04 / 2024

gülen cemaati arsa

gülen cemaati arsa

Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan, "Gülen Cemaati bizimle birlikte cami-cemevi-aşevi kompleksi yapmak için iki ilde arsa aldı" dedi...

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Arsa ve arazi yatırımının püf noktası ne? Kâr etmek için ne yapılmalı?

Talepbul Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, arsa ve arazi yatırımının püf noktalarını tek tek sıraladı. Güdül, toprak alımının doğru analizlerle desteklendiğinde, sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olabileceğini belirtti.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

gülen cemaati arsa Haberi

gülen cemaati arsa

Ankara ve İstanbul ’da cami, cemevi ve aşevinin bir arada bulunduğu bir proje için harekete geçen Gülen Cemaati cami-cemevi-aşevi kompleksi inşa ediyor. Cem Vakfı Başkanı İzzettin Doğan, "Gülen Cemaati bizimle birlikte cami-cemevi-aşevi kompleksi yapmak için iki ilde arsa aldı"...