28 / 03 / 2024

Güler İnşaat bursa projesi

Güler İnşaat bursa projesi

Güler İnşaat tarafından, gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin yükselen yıldızlarından Bursa'da kendi elektriğini üretmesi ve su israfını önlemesiyle dikkatleri çeken Ekolkent projesi geliyor. 

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braca Kardeşler İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Şevket Albayrak tarafından kuruldu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Gülersam İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülersam İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Güler tarafından kuruldu.

İmg Kardeşler İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmg Kardeşler İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güneş ve Murat Güneş ortaklığıyla kuruldu...

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Bursa Ekolkent projesi geliyor!

Güler İnşaat tarafından, gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin yükselen yıldızlarından Bursa'da kendi elektriğini üretmesi ve su israfını önlemesiyle dikkatleri çeken Ekolkent projesi geliyor. 

Bursa’nın inşaat firmaları NGYO Konut Market'te satış yapacak!

İnşaat sektörünün son dönemde parlayan yıldızları arasında yer alan  Bursa'da uzun yıllardır hizmet veren  Güler İnşaat, Ngt İnşaat ve Ngsem İnşaat şirketlerinin yapmış olduğu projelerdeki gayrimenkuller, yeni kurulan NGYO Konut Market bünyesinde satışa sunulacak.

Gölmak İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gölmak İnşaat Enerji Hizmet İşletmeleri Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Gölmak İnşaat'ın merkez nakli Sancaktepe'ye yapıldı. 

Güler İnşaat bursa projesi Haberi

Güler İnşaat bursa projesi

Ekolojik olmasıyla ön plana çıkan projede 3+1'den 4+1 dublekse kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor. Güler İnşaat, Türkiye'nin "yeşil inci"si olarak bilinen Bursa'da, yeşilliği ve ekolojik özellikleriyle büyük beğeni kazanması beklenen yeni bir proje için kolları sıvadı.

Ekolkent projesi, Bursa Göçmen Konutları bölgesinde inşa ediliyor. Projenin satışı ise yeni hayata geçirilen Ngyo Konut Market tarafından inşa edilecek. Proje 54 daire ve 9 ticari birimden meydana gelecek. 

Toplam 2 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilecek proje, 2 blok ve 7 kattan oluşacak. Ekolkent'te 3+1 normal kat, 3+1 bahçe katı, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alacak. 

Ekolkent projesinde bol miktarda yeşil alan ve  havuz gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. Ayrıca, projedeki her daireye otopark imkanı da sunuluyor. 

Ekolkent bir taraftan kendi elektriğini üretirken,...