28 / 03 / 2024

Gülman Yalısı bebek

Gülman Yalısı bebek

İş adamı Kemal Gülman, Bebek’teki 50 milyon liralık ‘Gülman Yalısı’ ile ilgili konuştu. Gülman, ''Yalı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak'' diye konuştu.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Saffet Paşa Yalısı'na 100 milyon dolar değer biçildi!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan ve Osmanlı Devleti tarafından Dışişleri Bakanlığı olarak kullanılan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Saffet Paşa Yalısı'nın değerinin 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Gülman Yalısı bebek Haberi

Gülman Yalısı bebek

İş adamı Kemal Gülman, bayram tatili için yurt dışına çıktı. Havaalanında açıklamalarda bulunan Gülman, boşanma sürecinde eski eşi  Feryal Gülman’da kalan Bebek’teki 50 milyon liralık ‘Gülman Yalısı’ ile ilgili açıklamalarda bulundu. 






Gülman'a belediye tarafından çıkarılan yıkım kararı sorulunca “Vallahi şahsi düşüncem hiçbir insana haram, helal olmaz. Bu kadının benden aldığı bütün mallar haram. Bu haramlar da helal olmadığı için yıkım kararı çıktı. Bir tanesi kesin olarak yıkılacak. Sanki o mu kazandı, o mu çalışıp aldı o yalıyı” şeklinde konuştu.



Gülman’ın 1978’de aldığı yalı şu...