25 / 04 / 2024

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.



Star TV'nin OGM Pictures ile yaptığı özel anlaşmanın ilk projesi olan Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı'nda başladı. Yapım şirketi Osmanlı mimarisine sahip Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı için 600 bin TL'yi gözden çıkardı. Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak ediliyor.

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! Yalı Çapkını dizisi tarihi yalıda çekilecek!
 
Bir dönem Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı'nın ikamet ettiği Osmanlı mimarisi tarihteki adı Şevket Paşa yalısı, Anıtlar Yüksek Kurulu’ndan gerekli izin alınmasından sonra aslına olabildiğince sadık kalarak restore edip, yeni bir düzenleme ile tekrardan dizayn edildi.

Beylerbeyindeki bu tarihi yalı bahçesindeki peyzaj düzenlemesi ile dikkat çekici. Yalının giriş katı, üç ayrı oturma grubunun yer aldığı bölümlerden ve yaklaşık 25 kişinin yemek yiyebildiği bir yemek odasından oluşuyor. 

Salonun üst katında ise yatak ve giyinme odaları, banyolar, kahvaltı salonu bulunuyor. Öte yandan yalının üzerinde bir çatı katıda yer alıyor.

Beylerbeyi Yalısı, Sakıp Sabancı tarafından yalın, sade, şık bir çizgide dekore edilmişti. Son zamanlarda ise bu yalının "Yalı Çapkını" dizisine kiralandığı konuşuluyor. Peki "Yalı Çapkını" dizisinin kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor?


Geri Dön