16 / 04 / 2024

Gülnar Koru projesi

Gülnar Koru projesi

Zekeriyaköy'de bir korunun kıyısında yer alan 'Gülnar Koru Evleri', bölgenin ulaşımı kolay ve yeşillikler içindeki projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Deneyim İnşaat'ın yeni projesi 'Gülnar Koru Evleri'nde satışlar başlıyor...

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi geliyor! Yeni proje! 

EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi için düğmeye bastı. Proje için yüklenici firma ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte EYG GYO Beykoz Gümüşsuyu projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (2. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı. Söz konusu alanda  Emlak Konut GYO Göktürk projesi 2. Etap hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi Rezerv Yapı Alanına  İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanun’un 18. Madde Hükümlerince  Hazırlanan (1. Etap) İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.  Söz konusu alanda Emlak Konut GYO Göktürk projesi yükselecek.

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede? Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Göktürk projesi nerede sorusunun yanıtı ve Emlak Konut GYO Göktürk fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut'un yeni projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede? KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon!

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Gürpınar projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 505 adet konut ve 20 adet ticari alan yer alıyor.

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Nişantaşı Koru projesi ciro birincisi oldu!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO'nun “Yıl Bazlı Satış Raporu”na göre 2021’in 3’üncü çeyreğinde hasılat şampiyonu oldu.

Gülnar Koru projesi Haberi

Gülnar Koru projesi

Geçen yıl Zekeriyaköy Gülnar Evleri'ni hayata geçiren Deneyim İnşaat'ın yeni projesi 'Gülnar Koru Evleri'nde satışlar başlıyor. Zekeriyaköy'de bir korunun kıyısında yer alan 'Gülnar Koru Evleri', bölgenin ulaşımı kolay ve yeşillikler içindeki projelerinden biri olarak öne çıkıyor. 


Sakinlerine şehrin hem A içinde hem de dışında yaşama fırsatı veren 'Gülnar Koru Evleri', müstakil ve ikiz villalardan oluşuyor. İkiz villalar 183 metrekare, müstakil villalar ise 245 metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor. Her iki villa tipinde de müstakil bahçeler yer alıyor. Villalar, 455 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Yeşil bina sertifikası olarak da bilinen 'LEED For Homes' sertifikasına aday bir proje olan 'Gülnar Koru Evleri', Sarıyer'e 4 km, 3. Köprü bağlantı yoluna 1.5 km mesafede bulunuyor. 

Deprem açısından yüksek düzeyde zemin güvenliği sunan bir bölgede inşa...