20 / 04 / 2024

Gülpark Yaşam ulaşım

Gülpark Yaşam ulaşım

Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası ‘nda hayata geçiliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam nerede?

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

İBB resmen açıkladı! Merakla beklenen 65 yaş ücretsiz ulaşımda son karar! 

Son zamanlarda 65 yaş ücretsiz ulaşımla ilgili çıkan haberlere son noktayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi koydu. Peki 65 yaş üstü ulaşım ücretsiz mi, paralı mı olacak? İşte o karar...

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki aylarda, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlanacağını söylemişti. 2023 ile birlikte, söz konusu destek ödemeleri için de harekete geçildi. Peki, öğrencilere 2023 ulaşım desteği başvurusu n

Bu haberi okumadan yolculuk planı yapmayın! Kişi sayısı ve bütçeye göre en uygun ulaşım araçları hangisi? İşte detaylar…

“enuygun.com” yolcuların yaz sezonunda seyahat tercihlerinden yola çıkarak seyahat masraflarını analiz etti. Kişi sayısı hesaplandığında en uygun ulaşım aracı hangisi oluyor? Detaylar haberimizde...

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam İnşaat Zemin Hafriyat Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bali tarafından kuruldu. 

Kasımpaşa'ya sağlıklı yaşam merkezi müjdesi!

Vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminere katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kasımpaşa’ya sağlıklı yaşam merkezi yaptırıyorum." dedi.

Gülpark Yaşam ulaşım Haberi

Gülpark Yaşam ulaşım

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Gülpark Yaşam Evleri 564 adet daireden meydana geliyor. Projede stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunuyor. 


Gülpark Yaşam ‘da 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay 0 faiz avantajı yer alıyor. 


Gülpark Yaşam Esenyurt’ta teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Proje Esenyurt’ta Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Gülpark Yaşam Gül Yapı’da konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan...