28 / 03 / 2024

gülsa inşaat kartal projesi

gülsa inşaat kartal projesi

İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçirilen Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde dairelerin metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gdh Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Tekstil Gıda İnşaat Ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Elçin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kartal Gözü İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Gözü İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Fadhıl ve Alı Mnehıl ortaklığında kuruldu. 

Sedat Gürsesli: İnşaat ülke ekonomisinin can damarı!

Adana Müteahhitler Birliği Genel Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, inşaat sektörünün öneminde bahsetti. Gürsesli, ''İnşaat ülkemiz ekonomisinin lokomotifi sektörü'' dedi.

gülsa inşaat kartal projesi Haberi

gülsa inşaat kartal projesi

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak Girişimi ile hayata geçirilecek Kartal Kentsel Dönüşüm projesi, 7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 

26 katlı 2 bloktan oluşacak Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak Girişimi Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi, 35 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiyor.

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Kartal Gülsa İnşaat Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi toplam 192 adet daireden meydana gelecek. 

Temelinin şubat 2014'te atılacağı Gülsa İnşaat ve Bay Yapı ortak Girişimi Kentsel Dönüşüm Projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilecek.

1+1'lerin 65-85 metrekare, 2+1'lerin 104-140-170 metrekare, 3+1'lerin ise 165-175-220 metrekare ve 265 metrekare alanlara sahip olduğu Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde; açık...