19 / 04 / 2024

gülsa inşaat konut projesi

gülsa inşaat konut projesi

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat'ın Çanakkale Edremit'teki projesi Küçükkuyu Port'ta satışlar devam ediyor.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

İnşaat sektörü pandemide dijitalleşti konut satışları yüzde 11 arttı!

TÜİK verilerini derleyen proje veri ve talep bankası YapıRadarcom tarafından yapılan açıklamaya göre inşaat sektöründeki dijitalleşmenin de katkısıyla 2020'de konut satışları bir önceki yıla göre yüzde 11 arttı.

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

gülsa inşaat konut projesi Haberi

gülsa inşaat konut projesi

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığı tarafından Kuzey Ege'nin tatil cenneti Edremit Körfezi'ne konumlandırılan Küçükkuyu Port kendi arazisi üzerinde 17 bloktan ve 208 daireden oluşuyor. Küçükkuyu Port'ta 2+1, 3+1 ve  4+1 daire seçenekleri bulunuyor.


Dairelerin metrekarelerinin 82 ile 182 arasında değiştiği Küçükkuyu Port'ta 2+1'ler 285 bin liradan, 3+1'ler 310 bin liradan, 4+1'ler 425 bin liradan satılıyor. Ocak 2010'da yapımına başlanan Küçükkuyu Port'ta dairelerin yüzde 70'i satıldı. 


Dairelerin hemen teslim edildiği Küçükkuyu Port'ta %50'si peşin diğer yarısı da 12 taksitle ödeme seçenekleri sunuluyor. Küçükkuyu Port'ta ayrıca tamamı peşin ödendiği takdirde %8 ile %10 arasında değişen indirim fırsatları sunuluyor. 


Projede yetişkin ve çocuklar için ayrı olmak üzere her biri 90 metre uzunluğunda olan ve biri deniz suyu ile beslenen 2 adet yüzme havuzu, 1...