25 / 04 / 2024

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Esenyurt projesi

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.



Gül İnşaat Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. ÇED sürecinin başladığı projede konutlar ve iş yerleri yer alacak.

75 milyon 347 bin 562 TL'ye mal olması beklenen Gül İnşaat Esenyurt projesinde 208 konut ve 20 adet iş yeri mevcut.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat Esenyurt projesinin arsa alanı 13 bin 562 metrekare olarak belirlendi. Proje Çınar Mahallesi, 245 Ada, 6 Parsel, Esenyurt adresinde yükselecek.

49 bin 443 metrekare inşaat alanına sahip proje 12 blok şeklinde inşa edilecek. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gül İnşaat Esenyurt projesinde otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, oyun alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor. Projede dükkan/işyeri için ayrı bir blok yapılmayıp A1-A2 blokların alt katlarında yer alacak. Bloklar bodrum katlar, zemin kat ve 6 normal kattan oluşuyor.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Parsel alanına en yakın yerleşim yeri 110 metre doğusundaki Ardıçlı Mahallesine ait konutlar. 100 metre güneybatısında Hisar Fabrikası, 50 metre batısında Esenyurt Teknoloji Koleji bulunuyor. Projenin teslimlerinin 3 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Web: http://www.gulinsaat.com.tr/

Mart 2021'de satışa çıkacak konut projeleri!

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön