25 / 04 / 2024

Gül İnşaat Esenyurt projesi son durum

Gül İnşaat Esenyurt projesi son durum

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gül İnşaat Avenue İstanbul projesi ön satışta!

Gül İnşaat ,İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde Avenue İstanbul projesine imza atıyor. Projede ön satışlar başladı...

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi için ön talep topluyor!

Gül İnşaat, Gaziosmanpaşa'da 55 bin metrekarelik alanda inşa edeceği proje için ön talep topluyor. Kentsel dönüşüm kapsamında geliştirilen proje, Gaziosmanpaşa Galeri Caddesi üzerinde bulunuyor.

11. Mahalle Beylikdüzü! Gül İnşaat'ın yeni projesi!

11. Mahalle Beylikdüzü'nde Gül İnşaat imzasını taşıyor. 11. Mahalle Evleri Beylikdüzü projesinde ev fiyatları 345 bin lira ile 850 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi!

Gül İnşaat 11'inci Mahalle fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 28 bin 918 metrekarelik alanda inşa edilen projede konut, ofis ve dükkanlar yer alıyor.

Gül İnşaat Beylikdüzü 11'nci Mahalle'de 345 bin TL'ye!

Yatırım yaptığı her bölgede, yarattığı katma değerle adeta doğal bir kentsel dönüşüm başlatan Gül İnşaat bu defa da Beylikdüzü’nün 11’inci mahallesini hayata geçiriyor…

Gül İnşaat Esenyurt projesi son durum Haberi

Gül İnşaat Esenyurt projesi son durum

Gül İnşaat Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. ÇED sürecinin başladığı projede konutlar ve iş yerleri yer alacak.

75 milyon 347 bin 562 TL'ye mal olması beklenen Gül İnşaat Esenyurt projesinde 208 konut ve 20 adet iş yeri mevcut.

Gül İnşaat Esenyurt projesinin arsa alanı 13 bin 562 metrekare olarak belirlendi. Proje Çınar Mahallesi, 245 Ada, 6 Parsel, Esenyurt adresinde yükselecek.

49 bin 443 metrekare inşaat alanına sahip proje 12 blok şeklinde inşa edilecek. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Gül İnşaat Esenyurt projesinde otopark, yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, oyun alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor. Projede dükkan/işyeri için ayrı bir blok yapılmayıp A1-A2 blokların alt katlarında yer alacak. Bloklar bodrum katlar, zemin kat ve...