18 / 04 / 2024

Gülşen zorlu center evi

Gülşen zorlu center evi

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Gülşen, Zorlu Center’daki iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı!

Başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı!

Yaz başından beri toplamda 60 konser veren başarılı şarkıcı Gülşen, Zorlu Center'dan 3. evini aldı...

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Gülşen Barcelona'da ev kiraladı!

Koronavirüs salgınından itibaren Türkiye-İspanya arasında gidip gelen şarkıcı Gülşen, Barcelona’da ev kiraladı. Gülşen, yeni dairesi için aylık 4 bin 500 Euro ödeyecek. 

Gülşen İspanya'daki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadı!

İspanya'ya dönen şarkıcı Gülşen buradaki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Gülşen Zorlu'daki rezidansını 22 bin TL'ye kiraya verdi!

İspanya'dan dönen şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, Zorlu Center'daki evlerini 22 bin TL'ye kiraya verdi. 

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Gülşen, Zorlu'daki rezidansını 40 bin TL'ye kiraya verdi!

Şarkıcı Gülşen'in pandemi nedeniyle ailesiyle birlikte İspanya'daki villasına gittiği iddia edildi. Bir süre İspanya'da yaşayacak olan popçu Zorlu’daki rezidans dairesini de ikiye bölerek ikinci kısmını 40 bin liraya kiraya verdi.

Gülşen'in noter telaşı!

Ünlü popçu Gülşen, Bebek’te bir notere girerken görüntülendi. Yeni bir proje için notere geldiğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Çok acelem var. Noterin açılmasını bekliyorum. Yeni bir anlaşma var'' dedi.

Gülşen'den 'evini çiftliğe çevirdi' iddialarına tepki!

Edis’le düet yaptığı “Nirvana” şarkısıyla gündeme gelen Gülşen'in evinin terasına bahçe kurduğu iddia edilmişti. Şarkıcı, konuyla ilgili sorulara sadece gülerek karşılık verdi.

Gülşen 15 milyon liralık evini çiftliğe çevirdi!

Aranjör Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılından bu yana mutlu bir evliliğe devam eden popçu Gülşen, oğlu Azur Benan için evini tarlaya dönüştürdü.

Gülşen zorlu center evi Haberi

Gülşen zorlu center evi

Konserden konsere koşan başarılı şarkıcı Gülşen, Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan iki dairesini 1,5 milyon dolara sattı.

Hürriyet yazarlarından Mehmet Üstündağ bugünkü köşesinde geçen sene Barselona’dan ev alan başarılı şarkıcı Gülşen'in mega kent İstanbul’daki evini kiraya vererek, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sürecini ailesiyle birlikte İspanya’da geçireceğini yazdı.

Mehmet Üstündağ'ın yazısından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:  "Evet Gülşen, Zorlu Center’dan yeni bir ev aldı. Ancak şarkıcı, burada sahibi olduğu iki ayrı 1+1 stüdyo dairesini satarak, 180 metrekarelik daha büyük bir daire aldı. Oğlu Azur Benan doğmadan önce eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte 1+1’de yaşayan Gülşen, anne olduktan sonra öncelikleri değiştiğinden daha büyük bir eve geçmek istemiş. İki küçük dairesini 1,5 milyon dolara satan şarkıcı, bu parayı yeni evine...