26 / 04 / 2024

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.



Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçları yayınlandı. 

Capital'den Nilüfer Gözütok Ünal'ın haberine göre; kadınların iş dünyasındaki gücünü ortaya çıkarıldığı bu çalışmayla milyarlarca dolarlık yatırımlarla ekonomiye ve istihdama yön veren, sadece işteki performanslarıyla değil sivil toplum örgütlerindeki etkin rolleri ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da toplumu deriden etkiliyor.

 Ebru Özdemir, Türkiye nin En Güçlü 30 İş Kadını listesinde!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir
Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması'nda 14'üncü sırada yer alıyor. 4.5 milyar liralık ciro elde eden Ebru Özdemir, Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere birçok büyük kamu-özel sektör iş birliğiyle inşa edilen projeye imza atıyor. 

Limak Şirketler Grubu, 25 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası projesini inşa ediyor. 

Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam eden Özdemir, “Türkiye'nin Mühendis Kızları” projesin dışında kadının güçlenmesi ve iş hayatına eşit katılım sağlayan farklı projeleri de destekliyor. 

Ebru Özdemir kimdir?


Geri Dön