18 / 04 / 2024

ebru özdemir limak

ebru özdemir limak

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Ebru Özdemir: 3. havalimanında inşaat süreci planlandığı gibi sürüyor!

Ebru Özdemir, 3’üncü Havalimanı için zemin etüdünün birkaç ay içinde bitirileceğini belirterek, “Bütün dünya bu projeyi bekliyor. Eğer bu havalimanı 2017 sonuna bitmezse hiçbir yere uçamaz hale geleceğiz.” dedi

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Ybd Yapı Endüstri Anonim Şirketi kuruldu!

Ybd Yapı Endüstri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Özdemir tarafından kuruldu.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Nihat Özdemir: Kanal İstanbul projesiyle ilgileniyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, inşası devam eden Kanal İstanbul projesiyle ilgilendiklerini dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü’nün 'kedi yolu' tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir dün inşaat çalışmaları süren ‘1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. 

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

Limak Holding'in tarım yatırımıyla Türkiye'ye 130 milyon dolar girdi sağlandı!

Limak Holding Onursal Başkanı Nihat Özdemir, "Başta ABD, Japonya, Güney Kore, Vietnam, Avrupa, İngiltere olmak üzere 40 ülkeye ihracat yapmakta olan Limkon şirketimiz, ülkemiz adına katma değeri yüksek ürün satarak bugüne kadar ülkeye 130 milyon doların üzerinde döviz getirmiştir" açıklamasında bulu

İnşaat sektöründe Afrika yeni pazar olacak!

Limak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, inşaat sektöründe Afrika'nın yeni pazar olacağını belirtti.

Ebru Özdemir: Başarının temeli merak ve disiplin!

Dünya Kadınlar Günü Paneli'nde  konuşan Limak Yatırım ve Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, ''Türkiye'nin Mühendis Kızları Üniversite Programı’nın burs ve çok yönlü desteklerinden 4 yılda 310 kız öğrenci faydalandı" dedi.

ebru özdemir limak Haberi

ebru özdemir limak

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçları yayınlandı. 

Capital'den Nilüfer Gözütok Ünal'ın haberine göre; kadınların iş dünyasındaki gücünü ortaya çıkarıldığı bu çalışmayla milyarlarca dolarlık yatırımlarla ekonomiye ve istihdama yön veren, sadece işteki performanslarıyla değil sivil toplum örgütlerindeki etkin rolleri ve gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da toplumu deriden etkiliyor.

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir
Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması'nda 14'üncü sırada yer alıyor. 4.5 milyar liralık ciro elde eden Ebru Özdemir, Çanakkale Köprüsü başta olmak üzere birçok büyük kamu-özel sektör iş birliğiyle inşa edilen projeye imza atıyor. 

Limak Şirketler Grubu, 25 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası projesini inşa ediyor. 

Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı...