28 / 03 / 2024

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesine 20'nci sıradan girdi. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan ise listede 15. sırada yer aldı.



Ekonomist ve Capital dergilerinin öncülüğünde düzenlenen 50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi'nde şirketlerinin 2019 cirolarına göre belirlenen Türkiye'nin 50 güçlü kadın CEO'suna ödülleri verildi. 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ödül töreni, pandemi nedeniyle online ortamda gerçekleşti. Alternatif Bank ve NGN co-sponsorluğunda, Adel Kalemcilik, Beymen Grup, CPP Group Turkey, Little Ceasars, PepsiCo, Sodexo ve Volkswagen Doğuş Finans destek sponsorluğunda gerçekleştirilen '50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi', Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Sedef Seçkin Büyük ve Alternatif Bank Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Şimşek'in açılış konuşmalarıyla başladı.

İnşaatta kadın gücü

Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde inşaat sektöründen de isimler vardı. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan listede 15. sırada yer alırken, Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer 20. sıraya yerleşti.

İnşaatta Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü Ceo'ları!

İnşaat sektöründe en güçlü kadın CEO'lar!


Geri Dön