16 / 04 / 2024

Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman bitecek

Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman bitecek

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını belirtti.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat!

Ankara Mamak Gülseren TOKİ alt gelir grubu fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren alt gelir başvurusu devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran'a kadar devam ediyor. Toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 181 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyat listesine göre 181 bin 433 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede taksitler 756 liradan başlıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Toplamda 355 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vadelendiriliyor.

TOKİ Gülseren Mahallesi fiyatları!

TOKİ tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi projesi kapsamında yer alan 214 adet satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Gülseren Mahallesi fiyatları...

TOKİ Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları 2016!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ projesindeki 335 adet konut açık satışta. İşte, TOKİ Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuruları...

Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman bitecek Haberi

Gülseren Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman bitecek


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını belirtti. Mamaklı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi Mamak Belediyesi, daha yaşanılabilir bir Mamak için marka şehirler kurma yolunda kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ ile 775 sayılı kanun çerçevesinde ortaklaşa 440 bin metrekare alan üzerinde uygulanmaya konan Gülseren-Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesi, 5400 konuttan oluşuyor. Proje alanının yüzde 20'si konut, yüzde 58 i yeşil alan ve yüzde 22 si de yol ve sosyal donatı alanı olarak projelendirildi. 6 ayrı konut tipinin mevcut olduğu proje kapsamında konutların yanı sıra cami, lise, ilköğretim okulu, anaokulu, ticaret merkezleri, sağlık tesisi, sosyal kültürel tesis alanları ve...