26 / 04 / 2024

gültaş atakent nerede

gültaş atakent nerede

Halkalı Atakent Evleri Gültaş İnşaat tarafından Halkalı'da konumlandırılıyor. Henüz satışa çıkarılmayan Halkalı Atakent projesinin çalışmaları devam ediyor. Gültaş İnşaat Halkalı Atakent nerede sorusunun yanıtını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Gültaş İnşaat'tan Halkalı Atakent projesi geliyor!

Gültaş İnşaat Halkalı Atakent'te yeni bir proje inşa etmeye hazırlanıyor. Alt katında dükkanların ve üst katlarda konutların bulunacağı ve 3 bloklu olması düşünülen projede satışların önmüzdeki aylarda başlaması planlanıyor...

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Seba Gölköy nerede? Seba Gölköy fiyat listesi!

Seba Gölköy nerede sorusunun yanıtı ve Seba Gölköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Gölköy projesi detayları...

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Semt Güngören nerede?

Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

gültaş atakent nerede Haberi

gültaş atakent nerede

İstanbul'un Halkalı bölgesinde Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Halkalı Atakent Evleri henüz satışa çıkarılmadı.


Gültaş İnşaat Halkalı Atakent nerede sorunun yanıtından önce projeden bahsetmeye devam edelim. Gültaş İnşaat Halkalı Atakent Evlerinin alt katlarında dükkan, üst katlarda ise rezidans daireler yer alacak. 


Karma proje olarak inşa edilen Halkalı Atakent Konutları 3 blok olarak yükseliyor. Tam olarak tüm detayları belli olmayan Halkalı Atakent'de proje çizimlerinin çalışmaları devam ediyor.


Gültaş İnşaat Halkalı Atakent nerede?


Gültaş İnşaat Halkalı Atakent nerede sorusunun yanıtı şöyle: Proje Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde yakın lokasyonda konumlandırılıyor. 


Halkalı Atakent satış ofisi ile 0212 474 00 71 numaralı irtibat telefonu ile iletişim geçebilirsiniz.


Telefon:0212 574 00 71

Web: www.gultasinsaat.com

Safiye...