19 / 04 / 2024

Gültekinler Yapı Malzemeleri bayi

Gültekinler Yapı Malzemeleri bayi

Mersin'de yapı malzemeleri üzerine faaliyet gösteren Gültekinler, bayileşme çalışmalarına ağırlık verdi. Geçen yıl dünya markası Cermix Yapı Kimyasallarinın Akdeniz Bölge Bayiliğini alan firma hızla bölgedeki alt bayilerini oluşturuyor.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nurettin Çelik Grup Demir Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Karataş tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Gültekinler Yapı Malzemeleri bayi Haberi

Gültekinler Yapı Malzemeleri bayi


Firmanın hedeflerine değinen Gültekinler Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gültekin, çalışmalarını Mersin ve İstanbul'da sürdürdüklerini belirtti. Kaba inşaat malzemelerinin tümünün satışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Gültekin, Oyak Beton, Adana Çimento, Yutong, AKG Gaz Beton, Alçıbay bayiliğini yaparken geçen yıl Cermix bayiliğini de alarak güçlerini artırdıklarını aktardı. 


Gültekin, 20 kişilik bir ekip ile tüm Türkiye hizmet verdiklerim vurguladı. 

"İş hacmimiz yüzde 15 arttı" Sektörde yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Gültekin, inşaat sektöründeki durgunluğun devam ettiğini açıkladı. Gültekin, bu durgunluğun sebebi olarak konut kredi faizlerindeki artışa rağmen gelirin aynı ölçüde artmamasını gösterdi. Gültekin, "İlimizdeki tedarikçilerden alımlar daha çok yapılsa sektör daha da hareketlenebilirdi. Beklediğimiz ölçüde alım olmadı" dedi. Firma olarak yılın ilk yarısında sektörde yaşanan bazı gelişmelerden etkilendiklerine değinen Gültekin, "Oyak Beton'un Mersin'deki tesislerini Adana...