25 / 04 / 2024

Gülyalı Merkez Camii

Gülyalı Merkez Camii

Ordu Büyükşehir Belediyesince onarım kapsamında; Gülyalı ilçesi Kestane Mahallesi Merkez Camii’nin onarımı tamamlandı. Onarılan cami Nisan ayında elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelmişti.

Gülyalı Merkez Camii onarıldı!

Gülyalı Merkez Camii onarım kapsamında; yangında eriyerek sarkan plastik lambirler söküldü ve altından çıkan orijinal ahşap tavan beyaz renge boyandı. İşlenmiş duvarlar ve tavan komple boyanırken, mahfil kata çıkan merdivene korkuluk eklendi.

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararı açıklandı! Faizler yüzde 40'a yükseltildi!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklandı. Buna göre Merkez Bankasın faizleri yüzde 40'a yükseltti.

Gözler Merkez Bankası'nda! Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün faiz kararını açıklayacak. Bu kapsamda piyasaların gözü Merkez Bankası'na çevrildi. Peki, Faiz kararı sonrası altın ve dolar ne olur? İşte detaylar...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Altının şifresi çözülüyor! 10 dev kurum açıkladı! Ekim ayında bu rakamlar tek tek görülecek! 

Altın piyasasında dalgalanmaların görüldüğü şu günlerde tahminler de peş peşe gelmeye devam ediyor. Ons altın üzerindeki baskı devam ederken gözler Merkez Bankalarından gelecek faiz kararlarına çevrildi. Altın fiyatları yükselecek mi?

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat Hesaplarına Zorunluluk Getiriyor! Yatırımcılar Ne Yapmalı?

Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında önemli bir gelişme yaşandı. Kur Korumalı Mevduat hesabı sahiplerine yönelik önemli bir değişiklik gündemde! Merkez Bankası, yeni bir adım atarak zorunluluk getiriyor. İşte Merkez Bankası’nın Kur Korumalı Mevduat (KKM) konusu hakkındaki kararların detayları…

Gözler Merkez Bankası'nda: Faiz kararı ne olacak? İşte ekonomistlerin yeni faiz tahmini...

Merkez Bankası'nın faiz kararı gündemde en merak edilen konular arasında bulunuyor. Peki, Faiz kararı yarın saat kaçta belli olacak, faiz kararı ne olacak? Gözler Merkez Bankası'nda işte ekonomistlerin tahminleri...

Gözler Merkez Bankası faiz kararında! TCMB faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Piyasaların gözü Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Haziran ayı faiz kararında. Peki, Merkez Bankası faiz karanı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte detaylar...

2023 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 

Merkez Bankası faiz kararı toplantısı için geri sayım başladı. Tüm gözler Merkez Bankası'nın faizleri açıklayacağı tarih çevrildi. Peki 2023 Merkez Bankası Faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 

KKM’de yeni rekorlar kırıldı, Merkez Bankası iki seçim arası 6.6 milyar dolar bozdurdu!

Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 2 trilyon 498 milyar 727 milyon liraya yükselerek yeni zirvesini gördü. Merkez Bankası’nın net rezervleri 2002 sonrası en düşük seviyeye indi.

Kur korumalı mevduat için Merkez Bankası'ndan yeni adım!

Son dakika haberine göre Merkez Bankası, kur korumalı mevduat (KKM) için yeni adım attı. 1 Haziran tarihinden itibaren açılacak veya yenilenecek KKM hesaplarında prim ödemesi vade sonunda yapılabilecek.

Merkez Bankası’nın rezervleri erimeye devam ediyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, kan kaybetmeye devam ediyor. Bankacıların hesaplamalarına göre; Merkez Bankası’nın geçen hafta itibarıyla toplam rezervleri 3 milyar dolar; net rezervleri ise 2 milyar doların üstünde geriledi.

Merkez Bankası açıkladı! Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak! 1 yıl sonra dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası Para Katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre Merkez Bankası'nın dolar için bir yıl sonraki beklentisi belli oldu.  Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak!  Dolar tam bu kadar olacak.

Gülyalı Merkez Camii Haberi

Gülyalı Merkez Camii

Gülyalı ilçesi Kestane Mahallesi Merkez Camii’nin onarımı tamamlandı.Ordu Büyükşehir Belediyesince onarım kapsamında; yangında eriyerek sarkan plastik lambirler söküldü ve altından çıkan orijinal ahşap tavan beyaz renge boyandı. İşlenmiş duvarlar ve tavan komple boyanırken, mahfil kata çıkan merpene korkuluk eklendi. Vaaz kürsüsü, ayakkabılıklar, elektrik tesisatı ve avizeler ise komple yenilendi.1911 yılında düzgün kesme taştan inşa edilen iki katlı yapı olan tescilli tarihi cami Nisan ayında elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelmişti. Tavan, duvar, kürsü ve aydınlatma sistemi hasar gören cami yöremizdeki kesme taş işçiliğinin en güzel örneklerinden biri. Tarihi cami; zemin ve mahfil olmak üzere 2 kattan oluşuyor. Karakteristik dört sütunlu son cemaat bölümünden geçilerek girilen caminin minaresinin 1978 tarihinde eklendiği biliniyor.


Yeni...