25 / 04 / 2024

Gümüş Group adres

Gümüş Group adres

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Gökbayrak Group inşaat sektörüne döndü!

Gökbayrak Group, 27 yıl aradan sonra inşaat sektörüne YKare İnşaat firması ile ortaklık kurarak yeniden adım attı.

Gözalan Group-Ferko ortaklığından 80 milyon dolarlık proje!

Gözalan Group'un perakende dışında da yatırımları var. Bunlardan biri Ünisite. Ferko inşaat ile ortaklığında İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek proje için 80 milyon dolar yatırım yapılacak. Projenin 2021'de bitmesi planlanıyor.

Gümüş Panorama Evleri Esenyurt fiyat!

Küçükçekmece Gölü'nün manzarasına hakim konumda yükselen Gümüş Panorama projesi Uçar Group tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede fiyat listesi 292 bin TL'den başlıyor...

Gümüş Panorama güncel fiyat listesi 2017!

Gümüş Panorama projesi Uçar Group tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Gümüş Panorama Evleri'nde fiyatlar 292 bin TL'den başlıyor...

Gümüş Panorama'da peşinde yüzde 10 indirim!

Uçar Group imzasını taşıyan Gümüş Panorama projesinde fiyatlar 254 bin TL'den başlıyor. Gümüş Panorama'da peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları!

Uçar Group tarafından hayata geçirilen Gümüş Panorama Esenyurt daire fiyatları metrekare birim bazında hesaplanıyor. Projede 36 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor.

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını alacak!

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

Kayabaşı Adım İstanbul adres!

Kayabaşı Adım İstanbul adres bilgilerine göre proje, Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sağlayan projede 615 tane daire ve 120 tane ticari ünite yer alıyor.

Gülman Group'tan Bodrum'a 65 milyon dolarlık yatırım!

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

Gülman Group, Bodrum'da 2 projesini satışa çıkardı!

1952'de kurulan ve 1977'den bu yana gayrimenkul yatırımları yapan Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da yatırım değeri 65 milyon dolar olan 2 villa projesini satışa sundu.

Relax Göksu Evleri adres bilgileri!

Relax Göksu Evleri projesi Fırat Life Syle, Dema, İnvest Yapı ortak yapımıyla hayata geçiriliyor. Proje 4 blok şeklinde yükseliyor. İşte Relax Göksu Evleri adres bilgileri...

Gümüşkent Evleri 2 satış ofisi!

4 blok şeklinde yükselen Gümüşkent Evleri toplam 150 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Gümüşkent Evleri 2 satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gümüş Group adres Haberi

Gümüş Group adres

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet   Gümüş tarafından kuruldu.

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...