29 / 03 / 2024

Gümüş Konakları Emlak nerede

Gümüş Konakları Emlak nerede

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Müteahhitlik Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  7 milyon  TL sermaye bedeli ile Turgay Serter tarafından kuruldu.

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Güney ve Muzaffer Güney ortaklığında kuruldu.

Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Altın, dolar, borsa, gümüş ve kripto paralarla ilgili 11 tüyo" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 11 maddelik analizi...

Gülcan Kamps emlakçı oldu!

Müzik kanalı Viva'da moderatörlük yaparken üne kavuşan Gülcan Kamps, emlakçılık yaptığını açıkladı...

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sünnetci tarafından kuruldu.

Svn İnşaat Müteahhitlik Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svn İnşaat Müteahhitlik Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdurrahman Seven tarafından 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Edg Harita Mühendislik Emlak İnşaat Müteahhitlik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edg Harita Mühendislik Emlak İnşaat Müteahhitlik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Levent ve Davur Deniz Gürcü ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Mars Yatırım ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Yatırım ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Önder Bora Güçmen, Abdullah Çetinkaya, Fatma Elif Çetinkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Gümüş Konakları Emlak nerede Haberi

Gümüş Konakları Emlak nerede

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü emlak, her türlü Gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler , depolar, villa tatil köyleri, devre mülk , apart otel , motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev , apartman iş yeri, arsa, arazi, gibi gayrimenkulleri almak satmak, satın almak, kiralama, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarım çıkarmak, gerekliğinde projelendirmek Gayrimenkuller üzerine irtifak ,intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek 2.İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak 3.Resmi ve özel...