27 / 04 / 2024

gümüş residence örnek daire

gümüş residence örnek daire

Harşit Yapı Gümüş Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri yer alıyor. Beylikdüzü Gümüş Residence ödeme planı kapsamında 36 ay faiz ödemeden konut alınabiliyor...

Gümüş Residence ödeme planı!

Harşit Yapı'nın girişimi ile yükselen Gümüş Residence ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı!

Harşit Yapı Gümüş Residence ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatla, 36 ay sıfır faiz ödemeler yapılıyor. Beylikdüzü Gümüş Residence fiyatları 92 bin 500 TL'den başlıyor...

Harşit Yapı Gümüş Residence teslim tarihi!

Daire satışlarının devam ettiği Harşit Yapı Gümüş Residence teslim tarihi ile ilgili detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası'na DOKAP tarafından örnek yayla evi yapılacak!

Gümüşhane İl Genel Meclisi'nin geçtiğimiz Perşembe günü başlayan Aralık ayı toplantıları devam ediyor. Toplantıda ilk olarak DOKAP tarafından Gümüşhane'nin turizm değeri taşıyan yaylalarından birisine örnek yayla evi yapılması için arsa tahsisi konusu görüşüldü.

Adım İstanbul örnek daire!

Adım İstanbul Evleri İstanbul Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede 615 adet konut ve 120 adet dükkan bulunuyor. İşte Adım İstanbul örnek daire görselleri...

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Güzel Residence 14 ay sonra teslim edilecek!

Dünyanın önemli alışveriş caddeleri arasında değerlendirilen Bağdat Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’ın yapımına başlandı. Projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.

Güzel Residence satışa çıktı!

Dünyanın en iyi dördüncü alışveriş caddesi seçilen Bağdat Caddesi'nde projelendirilen Güzel Residence'ın yapımına başlandı. Gürkan Güzel, projedeki dairelerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun olarak tasarlandığını belirtti.

Güzel Residence Fenerbahçe'de teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence, akıllı ev sistemleri, 24 saat güvenlik imkânı ve fitness salonuyla öne çıkıyor.

Güzel Residence'ta teslimler 13 ay sonra!

Güzel Group tarafından Fenerbahçe'de yapımına başlanan Güzel Residence'ın her iki bloğunda da inşaat faaliyetleri sürüyor. Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, projenin 13 ay sonra teslim edileceğini söyledi.

Gümüşhane'de Örnek Mahalle uygulamasının temeli atıldı!

Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı’nın ilk kez uygulamaya koyduğu ‘Örnek Mahalle’ uygulaması için Yeni Mahalle’de temel atma töreni düzenlendi.

Güzel Residence projesinin yapımına başlandı!

BAĞDAT Caddesi’nde projelendirilen Güzel Residence’nin yapımına başlandı. Güzel Group tarafından inşa edilen biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan proje 140 ile 260 metrekare arasında değişen toplam 38 daireden oluşuyor.

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

Soyak Göztepe Residence satışa sunuldu!

1998 yılında Soyak İnşaat tarafından inşa edilecek olan ve 1999'da anahtar teslimi yapılacak olan Soyak Göztepe Residence satışa sunulmuş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

İdris Güllüce: Kağıthane şehircilikte güzel bir örnek!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kağıthane'nin son 10 yılda ciddi bir değişim gösterdiğini belirterek, "Şehircilik bakımından da güzel bir örnek" dedi...

gümüş residence örnek daire Haberi

gümüş residence örnek daire

Gümüş Residence projesi  Harşit Yapı  tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde inşa ediliyor. Beylikdüzü Gümüş Residence ödeme planı bilgisi öncesinde projenin özelliklerinden bahsedelim.

Gümüş Residence daire büyüklükleri  1+0 daireler 46 metrekare, 1+1 daireler 66-77 metrekare, 2+1 daireler 103 metrekare olarak belirlendi. Gümüş Residence Beylikdüzü daire fiyatları bilgisi için satış ofisini arayabilirsiniz. Gümüş Residence Evleri teslim tarihi 2014 Ağustos olarak planlanıyor. Gümüş Rezidans Beylikdüzü fiyat listesi 101 bin TL'den başlıyor.

Gümüş Residence örnek daire


Beylikdüzü Gümüş Residence fiyat listesi :

1+0 konutlar 101 bin TL'den,
1+1 konutlar 152 bin TL'den,
2+1 konutlar 236 bin TL'den alıcısını bekliyor.

Beylikdüzü Gümüş Residence ödeme planı
Beylikdüzü Gümüş Residence ödeme planı çerçevesinde 36 ay faiz ödemeden ev sahibi olabiliyorsunuz.

3 bin 725 metrekare alan üzerinde yükselen projede fitness center, 24 saat...