24 / 04 / 2024

Gümüşhane hükümet konağı ne zaman yapılacak

Gümüşhane hükümet konağı ne zaman yapılacak

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi. Vali Mayda, "Mayıs ayında da inşallah hükümet konağı inşaatına başlanacak." dedi...

Manisa Hükümet Konağı için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini Pazartesi günü gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

TOKİ'den İzmir Gaziemir'e hükümet konağı müjdesi!

İzmir İli Gaziemir İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kahramanmaraş'a yeni hükümet konağı müjdesi!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Tekirdağ Kapaklı'da yeni hükümet konağı yapılıyor!

Tekirdağ ili Kapaklı ilçesinde inşaatı süren kaymakamlık ve hükümet konağı binasının faaliyete geçeceği tarih meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Hükümet Konağı ihalesi 23 Mart'ta!

Niğde İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Maden Hükümet Konağı'nın restorasyonu TBMM'de!

Maden Hükümet Konağı'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li İslam, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Karatay Hükümet Konağı 5 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Konya İli Karatay İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 5 Kasım tarihinde yapılacak.

Gümüşhane hükümet konağı ne zaman yapılacak Haberi

Gümüşhane hükümet konağı ne zaman yapılacak


Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.


Törene Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, Milli Eğitim Müdürü Murat Şükrü Baş, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldırım, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Vali Mayda, Türkiye'nin hızla gelişip kalkındığını belirterek, “Şiran ilçemizde bu gelişmelerden payını fazlasıyla alıyor. Mayıs ayında da inşallah hükümet konağı inşaatına başlanacak. Bu tesis 600'ü aşkın alanda eğitim ve hizmet verebiliyor. Vatandaşımızın talep ettiği her alanda eğitim sunuluyor. Halkımızın en iyi şekilde faydalanmasını ve bu eğitimleri talep etmelerini bekliyoruz.” dedi.


Kaymakam Özdemir ise halk eğitim merkezlerinin toplum için kılavuzluk eden kurumlar olduğunu dile getirerek, bu amaca...