24 / 04 / 2024

Şiran Halk Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Şiran Halk Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi. Vali Mayda, "Mayıs ayında da inşallah hükümet konağı inşaatına başlanacak." dedi...




Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.


Törene Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, Milli Eğitim Müdürü Murat Şükrü Baş, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldırım, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Vali Mayda, Türkiye'nin hızla gelişip kalkındığını belirterek, “Şiran ilçemizde bu gelişmelerden payını fazlasıyla alıyor. Mayıs ayında da inşallah hükümet konağı inşaatına başlanacak. Bu tesis 600'ü aşkın alanda eğitim ve hizmet verebiliyor. Vatandaşımızın talep ettiği her alanda eğitim sunuluyor. Halkımızın en iyi şekilde faydalanmasını ve bu eğitimleri talep etmelerini bekliyoruz.” dedi.


Kaymakam Özdemir ise halk eğitim merkezlerinin toplum için kılavuzluk eden kurumlar olduğunu dile getirerek, bu amaca yönelik hizmet binasına bu yılsonunda kavuşmayı planladıklarını belirterek, binanın 3 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu ve 2 milyon 200 bin liraya mal olacağını söyledi.



Ordu Yorum


Geri Dön