19 / 04 / 2024

Gümüşhane Şiran hal eğitim merkezi ne zaman açılacak

Gümüşhane Şiran hal eğitim merkezi ne zaman açılacak

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi. Vali Mayda, "Mayıs ayında da inşallah hükümet konağı inşaatına başlanacak." dedi...

Gümüşhane Çakırkaya Manastırı restore edilecek! 

Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde bulunan kayadan oyma tarihi Çakırkaya Manastırı 1 milyon TL'lik restorasyon projesiyle restore edilecek...

Gümüşhane'deki Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor!

Gümüşhane’de İkisu-Şiran karayolunun 8. kilometresinde yüklenici firma tarafından başlanan ancak yarım bırakılan Aynalı Viraj Tüneli tepki çekiyor..

Gümüşhane Şiran 38 işyeri yapım ihalesi 14 Eylül'de!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak..

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Gümüşhane'ye Tersun tüneli müjdesi!

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Gümüşhane Şiran'da gerçekleşen iftar yemeğinde Tersun dağına tünel projesiyle ilgili müjdeyi verdi.

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı!

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Gümüşhane'de AVM ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Gümüşhane Şiran hal eğitim merkezi ne zaman açılacak Haberi

Gümüşhane Şiran hal eğitim merkezi ne zaman açılacak


Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılacak olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü hizmet binası için temel atma töreni düzenlendi.


Törene Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, İl Emniyet Müdürü Ahmet Can, Milli Eğitim Müdürü Murat Şükrü Baş, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Yıldırım, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Vali Mayda, Türkiye'nin hızla gelişip kalkındığını belirterek, “Şiran ilçemizde bu gelişmelerden payını fazlasıyla alıyor. Mayıs ayında da inşallah hükümet konağı inşaatına başlanacak. Bu tesis 600'ü aşkın alanda eğitim ve hizmet verebiliyor. Vatandaşımızın talep ettiği her alanda eğitim sunuluyor. Halkımızın en iyi şekilde faydalanmasını ve bu eğitimleri talep etmelerini bekliyoruz.” dedi.


Kaymakam Özdemir ise halk eğitim merkezlerinin toplum için kılavuzluk eden kurumlar olduğunu dile getirerek, bu amaca...