20 / 04 / 2024

Güneş Evler Toplu Konut projesi

Güneş Evler Toplu Konut projesi

İnşaat çalışmaları başlayan Kahramanmaraş Güneşevler Toplu Konutları 'nda incelemede bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada konutların en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Güneşli Nurol Park'ta 22.8 milyon TL'lik satış rekoru!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Güneşli’deki Nurol Park projesi tek seferde 6.5 milyon dolarlık (22.8 milyon TL) toplu ofis satışı gerçekleştirdi. İşlemler, 2 Haziran 2017 Cuma günü yapıldı.

Apartman çatılarına güneş panelleri geliyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), üretim sağlayacak güneş panellerinin sisteme kazandırılması için çalışmalara başladı. Düzenlemeden, yeni inşaatların, toplu konut projelerinin yanı sıra villalarda yararlanabilecek.

Denizli'de güneş enerjili evler artıyor!

Gurbetçi Ali Soyhan, evlerinin çatılarında güneş enerjisiyle elektrik üreten Almanlara özendi, Denizli’deki evinin çatısına aynı sistemi kurdu. Çatıdaki güneş panelleri sayesinde evde kullandığı elektriği üreten Soyhan, enerji fazlasını ise AYDEM’e satıyor.

Fatih Mehmet Erkoç: Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettik!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Erkoç Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettiklerini belirtti...

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Güneşevler Toplu Konutları teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu Konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslim edilmeye başlandı.

Kahramanmaraş'ta 400 konut hak sahibine teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslimi başladı.

Kahramanmaraş Güneşevler Toplu Konutları'nda sona gelindi!

Göreve geldiği günden beri hayatın her alanında sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, son dönemde şehrin gelişmesi ve göçle beraber artan konut sıkıntısını çözmek için bin 500 konutluk proje'nin altına imza attı.

Kaliforniya’da evler Marsun ile güneş enerjisine geçiyor!

Türkiye’de inşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerde faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding ile ABD’den EPC firması imzaları attı. Kaliforniya’da yılda 600 ev “Marsun” ile güneş enerjisine geçecek.

Kahramanmaraşlılar Güneş Evler'den istiyor!

Kahramanmaraş’ta ev sahibi olmak isteyip de daire fiyatlarını çok yüksek bulan vatandaşlar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin uygun ödeme koşulları sağladığı güneş evlerden istiyor.

Güneşevler Toplu Konutları’nda katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Toplu Konutlarında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, toplu konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Ankara Güneşevler Kuzeyi imar planı notu askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Güneşevler Kuzeyi uygulama imar planı plan notu ilavesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıktı...

TOKİ Kepez Güneş Mahallesi'nde tapular dağıtıldı!

Kepez Güneş Mahallesi'nde 2011 yılında yapımı tamamlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarında ikamet eden vatandaşlar dün gerçekleştirilen bir törenle tapularına kavuştu.

Güneş Evler Toplu Konut projesi Haberi

Güneş Evler Toplu Konut projesi


İnşaat çalışmaları başlayan Güneşevler Toplu Konutlarında incelemede bulunan Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada konutların en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. Başkan Erkoç açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Güneş Evler Yapı Kooperatifimizin temeli atıldı, betonları dökülüyor. İnşaallah buradan 1500 civarında vatandaşımız ev sahibi olacak. Gelecek yılsonunda burayı hızlı bir şekilde bitirmeyi düşünüyoruz. Konutların teslimini 15 ay gibi planladık ama 12 aya çekmeyi hedefliyoruz. 70 bin liranın altında bir rakama burayı mal edeceğiz. 123 metrekareden oluşan, tünel kalıp sistemiyle depreme dayanıklı olarak inşa edilen modern konutları vatandaşlarımıza teslim edecek ve bu bölgede yeni temeller atmaya devam edeceğiz. Hedefimiz on bin civarında sosyal konut yapmak, bununla ilgili arazi çalışmalarımız sürüyor. Burayı da inşaallah bugün döktüğümüz betonla başlatmış bulunuyoruz. Allah...