18 / 04 / 2024

Güneş Huzur Park Akıllı Evler projesi

Güneş Huzur Park Akıllı Evler projesi

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Güneşli Park yılbaşında açık mı?

Güneşli Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park yılbaşında açık mı? Güneşli Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Güneşli Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Güneşli Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Güneşli Park hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Güneşli Park Kurban bayramı çalışma saatleri...

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi!

Güneş Huzur Park Evleri Çerkezköy teslim tarihi 2017 yılı sonu olarak belirtiliyor. Güneş Huzur Park Evleri'nde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor...

Güneş Huzur Park Evleri daire fiyatları!

Güneş Huzur Park Evleri projesi Çerkezköy'de KC-MİRAÇ YAPI ve AYAROĞLU İNŞAAT imzası ile hayata geçiriliyor. Projenin 2017 yılı sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Güneşli Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Güneşli Park hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Güneşli Park bayramda kaça kadar açık? Güneşli Park AVM bayramda kaçta açılacak

Büyükçekmece Belediyesi Güneş Enerjisi Parkı kuruyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Karaağaç Mahallesi Org. İzzettin Akalur Caddesi ile 166, 231 ve 139 No'lu adalar arasındaki alana "Güneş Enerjisi Parkı" kurulması ve 10 yıl süre ile kiralanmasını oy birliği ile kabul etti.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Güneş Enerjisi Parkı!

Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi'nde kuracağı "Güneş Enerjisi Parkı" ile Türkiye'de bir ilki hedefliyor. Belediye, bu yolla hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek ...

Güneşli Park Gardenya projesinde 60 ay 0 faiz!

Güneşli Park Gardenya projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçeli daire seçenekleri yer alıyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı uygulanıyor.

Güneşli Park Gardenya nerede?

Güneşli Park Gardenya nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon bahçeli, 2+1 bahçe katlardan meydana geliyor

Güneş Huzur Park Akıllı Evler projesi Haberi

Güneş Huzur Park Akıllı Evler projesi


Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.


MAVİ KARADENİZ TV CANLI YAYINLADI


Lidya Wedding Garden’da düzenlenen tanıtım lansmanının sunuculuğunu ünlü stand-upçı Yavuz Seçkin yaparken, gece Mavi Karadeniz TV’den de canlı yayınlandı.


KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ


Gecede konuşan Ayaroğlu İnşaat Yönetim Kurulu başkanı Metin Ayar, Çerkezköy’de bir ilk olan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” tanıtım lansmanına katılan misafirlerine teşekkür etti. Projede özel olarak 4 adet kral dairesinin de bulunduğunu söyleyen Ayar, bu dairelerden bir tanesinin müşterisinin de ünlü stand-upçı Yavuz seçkin olduğunu söyledi.


4 ADET KRAL DAİRESİ BULUNUYOR


Projenin 4 dönüm arazi üzerine kurulduğunu söyleyen Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Pazarlama Müdürü Kemal Yücel, “Projemiz 3 blok 92 daireden oluşan özel bir projedir. Akıllı ev teknolojisi ile tamamen Akıllı...