26 / 04 / 2024

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi Tayfun Güneşkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu .

Güliz Kaya kimdir? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Güliz Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirkette hukuk direktörü olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ferih Burak Kaya tarafından kuruldu.

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görev değişiklikleri!

Sabancı Holding Yapı Malzemeleri Grubu’nda görevler değişti. Çimsa Genel Müdürlüğü’ne halen Akçansa Genel Müdürü olan Umut Zenar getirildi. Akçansa’nın Genel Müdürlüğü görevine ise, Kordsa’da Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Zeki Kanadıkırık atandı. 

Ekb Kaya Yapı Malzemeleri Metal Madeni Yağlar Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekb Kaya Yapı Malzemeleri Metal Madeni Yağlar Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 360 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Kaya tarafından kuruldu.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 

Bahaş Holding ve Mertinox Yapı Malzemeleri güçlerini birleştirdi!

İnşaat, taahhüt, sağlık, turizm, ve teknoloji alanlarında faaliyetlerini devam ettiren Bahaş Holding, alanında söz sahibi olan 30 yıllık marka Mertinox Yapı Malzemeleri ile güçlerini birleştirdi.

Göymen İnşaat Elektrik Plastik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göymen İnşaat Elektrik Plastik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ecvet Ertuğrul Göymen tarafından kuruldu. 

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşler Mühendislik İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keleş tarafından kuruldu. 

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Güneş Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Güneş tarafından kuruldu. 

Vahdet Group Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vahdet Group Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neytullah Tüsü tarafından kuruldu. 

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi Haberi

Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi


Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün  Tayfun Güneşkaya tarafından kuruldu.



Güneşkaya Yapı Malzemeleri Cam Kimya Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi  iş konusu; 1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum vemamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İnşaat taahhüt...