20 / 04 / 2024

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  



Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu: METAL: Her türlü metal ürünleri alım satım İZOLASYON: Bina içi ve dışı izolasyon malzemesi alım satımını yapmak.mantolama yapmak. MAKİNA:Her türlü makina alım satımı yedek parça alımı satımı yapmak tamir etmek. . PEYZAJ:Çevre düzenlemesi yapmak bahçe işleri proje çizmek hazırlamak. ELEKTRİK: Her türlü elektrik malzemesi alım satımını yapmak. aydınlatma ürünleri kablo ticareti yapmak. TEKSTİL:Kumaş iplik hazır triko hazır giyim alım satımı yapmak. KİMYA: Her nevi kimyevi madde ve kimyevi toz alım satımı yapmak TEMİZLİK:Her türlü temizlik malzemesi alım satımı toz deterjan ve temizlik bezi ticareti yapmak. ORMAN ÜRÜNLERİ: Her türlü ağaç ve tahta mamülden yapılan bütün ürünlerin ticaretini yapmak.mobilya kereste sunta ticareti yapmak.

Adres: Kaynarca Mah. Akdeniz Cad. No:15 B Pendik  
 


Geri Dön