29 / 03 / 2024

Güneşli Corner Life teslim tarihi

Güneşli Corner Life teslim tarihi

Cornerlife Güneşli lansmana özel özel fiyatlar için son günler. 1+1 daireler 224 bin 450 TL'ye...

Güneşli Corner Life satılık!

Güneşli Corner Life satılık konut fiyatları haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Güneşli Corner Life fiyat listesi!

Güneşli Corner Life fiyat listesi 177 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Keleş ve Beyaz İnşaat projesi Corner Life Güneşli teslimleri Aralık 2014 tarihinde yapılıyor...

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim!

Ödemelere göre banka kredisi kullanılabilen projede daire büyüklükleri 47 metrekareden başlangıç gösteriyor. Güneşli Corner Life satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası (0212) 445 45 23 olarak belirlendi.

Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası taşıyan Corner Life Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Corner Life Güneşli fiyatları ne kadar?

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Güneşli Corner Life iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başladığı projede toplam 211 adet daire yer alıyor. Güneşli Corner Life iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 445 45 23 olarak belirlendi.

Güneşli Corner Life ev fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor. Güneşli Corner Life ev fiyatları 237 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Corner Life Güneşli Projesi!

Corner Life Güneşli Projesi 'nde dairelerin alanları 47 ile 167 metrekare arasında değişiyor. Ticari ünitelerin de yer aldığı proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Güneşli Corner Life ödemeleri!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 211 adet daireden oluşuyor. Güneşli Corner Life ödemeleri kapsamında fiyatlar 237 bin 500 TL'den başlıyor.

Güneşli Corner Life Projesi!

Güneşli Corner Life Projesi 'nde peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Satış süreci devam eden projede dairelerin büyüklükleri 44 ile 167 metrekare arasında değişiyor.

Güneşli Corner Life'ta daire fiyatları 209 bin 900 TL'den başlıyor!

Cornerlife Güneşli, 0,45'ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85'lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleri sunuluyor.

Corner Life Güneşli Evleri'nde 209 bin TL'den başlayan fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlandırılan proje, 21 adet konuttan ve 21 adet ticari birimden oluşuyor. Corner Life Güneşli Evleri 2 bloktan oluşuyor. Projede fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Corner Life ne zaman teslim?

Güneşli Corner Life ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Güneşli Corner Life projesinde daire fiyatları 205 bin 850 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Corner Life Güneşli Evleri'nde 201 bin TL'ye! Yıl sonu teslim!

Corner Life Güneşli Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 201 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Güneşli Corner Life teslim tarihi Haberi

Güneşli Corner Life teslim tarihi

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat’ın ortaklaşa inşaa ettiği özel sektörün kalbi Basın Ekspress bölgesinde yükselmeye başlayan Cornerlife Güneşli’de lansmana özel uygulanan fiyatlar 15 Haziran’a kadar kadar geçerliliğini koruyacak.


Cornerlife Güneşli mimarisi, konforlu daireleri, sunduğu sosyal imkânlar ile bir projeden beklenen her özelliği ev sahiplerine sunuyor. Üstelik satışı yeni başlayan proje için belirlenen özel fiyatlar 15 Haziran’a kadar geçerliliğini koruyacak… Keleş ve Beyaz İnşaat’in verdiği faizsiz 36 aylık firma kredisi özel seçeneklerden sadece biri... Anlaşmalı bankalar üzerinden ise 48,60 ve 120 ay vade ile ev sahibi olmak mümkün… Özellikle 2013 yılından önce ruhsatı alınan projelerde uygulanan yüzde 1’lik KDV oranı “Cornerlife Güneşli’ den daire satın almak isteyenlere önemli bir miktarda kar sağlamış olacak… Konsept olarak bölgesinde tek olan Cornerlife Güneşli şehrin...