19 / 04 / 2024

güneşlide ucuz evler

güneşlide ucuz evler

İstanbul’un ikinci Maslak’ı olma yolunda ilerleyen Güneşli, yeni markalı konut projeleriyle her geçen gün daha da değer kazanıyor. Bölgede satışta olan 10 konut projesi bulunuyor. Fiyatlar ise 117 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında değişiyor…

35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL?

Gündemde adı sıkça duyulan konteyner ev fiyatlarının ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, 35 metrekare konteyner bağ evi ne kadar? Konteyner evler kaç TL? İşte güncel fiyat listesi...

En ucuz güneş kremi hangi markette? Güneş kremi fiyat listesi!

Havalar ısınıp güneş iyice kendini göstermeye başlamışken güneş kremleri tekrar alışveriş sepetlerinin favori ürünü oldu. Birçok üründe yaşanan fiyat artışları nedeniyle güneş kremleri de geçtiğimiz yıldan bu yıla oranla fiyatlarında büyük artış yaşandı. 

Güneş koruyucu kremi fiyatları uçtu! En ucuz güneş kremi kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla vatandaşların güneş koruyucu kremlere talepleri arttı. Peki güneş koruyucu kremler kaç TL? Zincir marketlerde güneş koruyucu krem var mı? En ucuz güneş kremi kaç TL? İşte Migros, ŞOK, Carrefoursa güneş koruyucu krem fiyat listesi...

Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Son yıllarda emlak endeksi hızla yükselen Anadolu Yakası ilçelerinde, ortalama metrekare birim fiyatı da yükseliş gösterdi.  Fakat uygun fiyata ev satın alabileceğiniz ilçeler de yok değil. Peki, Anadolu Yakası’nda en ucuz evler hangi ilçelerde?

Denizli'de güneş enerjili evler artıyor!

Gurbetçi Ali Soyhan, evlerinin çatılarında güneş enerjisiyle elektrik üreten Almanlara özendi, Denizli’deki evinin çatısına aynı sistemi kurdu. Çatıdaki güneş panelleri sayesinde evde kullandığı elektriği üreten Soyhan, enerji fazlasını ise AYDEM’e satıyor.

Fatih Mehmet Erkoç: Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettik!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Mahallesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu. Erkoç Güneşevler'e bin 500 konut inşa ettiklerini belirtti...

Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi görücüye çıktı!

Ayaroğlu İnşaat A.Ş. Tarafından Yapımına Başlanan ”Güneş Huzur Park Akıllı Evler Projesi” için tanıtım lansmanı düzenlendi.

Güneşevler Toplu Konutları teslim edildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu Konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslim edilmeye başlandı.

Kaliforniya’da evler Marsun ile güneş enerjisine geçiyor!

Türkiye’de inşaat, turizm, gayrimenkul yatırım ve proje geliştirme gibi sektörlerde faaliyet gösteren Marsan Marmara Holding ile ABD’den EPC firması imzaları attı. Kaliforniya’da yılda 600 ev “Marsun” ile güneş enerjisine geçecek.

Kahramanmaraşlılar Güneş Evler'den istiyor!

Kahramanmaraş’ta ev sahibi olmak isteyip de daire fiyatlarını çok yüksek bulan vatandaşlar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin uygun ödeme koşulları sağladığı güneş evlerden istiyor.

Güneşevler Toplu Konutları’nda katlar yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Toplu Konutlarında incelemelerde bulundu. Başkan Erkoç, toplu konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Revoist Güneşli'de lansmana özel fırsatlar sürüyor!

İstanbulun merkezinde hayata geçirdiği Revoist Güneşli projesi 1500 m2 arsa alanına inşaa edilen 10.000 m2 inşaat alanına sahip olan proje Akın İnşaat tarafından Güneşlide hayata geçirildi.

Ankara Güneşevler Kuzeyi imar planı notu askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Güneşevler Kuzeyi uygulama imar planı plan notu ilavesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı askıya çıktı...

güneşlide ucuz evler Haberi

güneşlide ucuz evler

Sanayi yapılarının yoğun olduğu Güneşli, lokasyon avantajlarını kullanarak büyümesini sürdürüyor. Ulaşım aksları ve havaalanına yakın konumu ile dikkat çeken bölgede, nitelikli konut, ofis ve AVM yatırımları her geçen gün artıyor. Hızla kabuk değiştiren Güneşli, özellikle sanayi alanlarının taşınmasıyla geliştirilen büyük metrekareli arsalarda konut, ofis ve otel yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un ikinci Maslak’ı olma yolunda ilerleyen Güneşli’de, Sur Yapı, Mar Yapı, Saray Grup, Mutlu İnşaat ve Keleşoğlu inşaat gibi sektörün önde gelen markalı konut üreticilerinin projeleri yer alıyor. Güneşli’de şu anda satışta olan 10 konut projesi bulunuyor. Fiyatlar ise 117 bin TL’den başlıyor 1 milyon 250 bin TL’ye kadar çıkıyor. İşte tüm detayları ile o konut projeleri…