25 / 04 / 2024

güneştepe imar planları

güneştepe imar planları

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

İmar planlarındaki gecikme konut piyasasını sarstı! Bu kentte fiyatlar Miami'yle yarışıyor!

Depremin ardından yaşanan göç ve imar planlarındaki gecikme Mersin'de konut sıkıntısı yarattı. Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Güneştepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

güneştepe imar planları Haberi

güneştepe imar planları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı 4 Şubat  2022 tarihinde askıya çıkarıldı.

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı 7 Mart 2022 tarihinde askıdan inecek.

Detaylar için tıklayın  ...