18 / 04 / 2024

Güney İstanbul Gayrimenkul adres 

Güney İstanbul Gayrimenkul adres 

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'den 719.4 milyon TL'lik pay aldı!

Servet GYO, Güney İstanbul Gayrimenkul'ün 2 milyon 250 bin TL olan ödenmiş sermayesini temsil eden ve tamamı Şirketimiz ilişkili taraflarına ait olan paylarının tamamı 719.401.549,00 TL bedelle satın alındı.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İş GYO'nun 24 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında onaylanan 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim tarafından yerine getirilmesi hususu İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 2 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi.

İş GYO 2021 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021 yılı hesap dönemi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin bağımsız denetim şirketi olarak seçilmesi hususu onaylandı...

Güney İstanbul Gayrimenkul adres  Haberi

Güney İstanbul Gayrimenkul adres 

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi konusu:
1.Gayrimenkul Alımı ve Satımı İpotekli, ipoteksiz, irtifak, intifa, sair gayrimenkul hak ve mükellefiyetleri ile yükümlü, takyidatlı veya takyidatsız her cins ve neviden gayrimenkuller, inşası bitmiş veya devam etmekte olan binalar, fabrikalar, depolar, endüstriyel tesisler satın alır. Yönetim kurulu kararı ile mali ki bulunduğu gayrimenkulleri tamamen veya kısmen dilediği bedel, şekil ve şartlarda dilediği kişilere, ipotekli, ipoteksiz, olarak satar, yönetim kurulu kararı ile lehine tesis edilmiş olan ipotekleri fekkeder ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Dikilitaş Mh.Yenidoğan Sk. Sinpaş Gen.Müd.Blk N36/1 İçk.4...