26 / 04 / 2024

Güney Yapı

Güney Yapı

Güney Yapı markası olan GNYAPI, 8 Şubat tarihinde düzenlediği 3. Konut Yöneticileri Konferansı ’ nı 410 konut yöneticisinin katılımıyla İstanbul Marriott Hotel Asia ’ da gerçekleştirdi...

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi merkez nakli yapıldı. Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Güney Kore'de arazi yolsuzluğunda 309 kişiye soruşturma açıldı!

Güney Kore'de iki şehirde bazı bölgeler toplu konut inşa alanı yapıldı. Fakat bu alan belirlenmeden önce içeriden bilgi sızdırılıp arazilerin önceden 10 kişiye 8.8. milyon dolara satıldığı öğrenildi.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

İnan Güney'den Esenler'deki plan değişimine tepki!

İBB Meclisi’nde Esenler’de yapılan bir plan değişikliğinin oylanması sırasında AKP’li ve CHP’li meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı. CHP'li İBB Meclis Üyesi İnan Güney, "İstediğiniz alan sit alanından çıkarıp imara açıyorsunuz" dedi.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Filipinler, Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edecek!

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'in bölge ülkeleri arasında egemenlik ihtilaflarının oluştuğu Güney Çin Denizi'nde yeni yapılar inşa edeceği açıklandı...

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Güney Yapı Haberi

Güney Yapı

Isı yalıtımı sektörünün en önemli aşaması olan uygulama alanında, son 4 yıldır üst üste kazandığı ödüllerle liderliğini tartışmasız bir şekilde sürdüren ve bir Güney Yapı markası olan GNYAPI, 8 Şubat tarihinde düzenlediği 3. Konut Yöneticileri Konferansı’nı 410 konut yöneticisinin katılımıyla İstanbul Marriott Hotel Asia ’da gerçekleştirdi.


Uygulama sektörüne getirdiği hizmet kalitesi ve yenilikçi anlayış ile 2008 yılında kurulan ve 2014 tarihinden itibaren 65 teknik personeli, 480 yalıtım ustası ile sektörde çözüm ve güven arayışı içinde olan tüketicilerin ilk tercihi haline gelen GNYAPI, gerçekleştirdiği bu konferansta katılımcılara mantolama sürecinde ihtiyaç duyacakları birçok ürün ve uygulamayı bir arada sunarak hedefine ulaştı.


Konferans katılımcılarının mantolama ile ilgili sorularına cevap bulmaları ve uygulama sürecinin başından sonuna gereksinim duyacakları tüm çözüm ortaklarına bir arada ulaşmaları amaçlanan...