18 / 04 / 2024

3. Konut Yöneticileri Konferansı gerçekleşti!

3. Konut Yöneticileri Konferansı gerçekleşti!

Güney Yapı markası olan GNYAPI, 8 Şubat tarihinde düzenlediği 3. Konut Yöneticileri Konferansı ’ nı 410 konut yöneticisinin katılımıyla İstanbul Marriott Hotel Asia ’ da gerçekleştirdi...



Isı yalıtımı sektörünün en önemli aşaması olan uygulama alanında, son 4 yıldır üst üste kazandığı ödüllerle liderliğini tartışmasız bir şekilde sürdüren ve bir Güney Yapı markası olan GNYAPI, 8 Şubat tarihinde düzenlediği 3. Konut Yöneticileri Konferansı’nı 410 konut yöneticisinin katılımıyla İstanbul Marriott Hotel Asia ’da gerçekleştirdi.


Uygulama sektörüne getirdiği hizmet kalitesi ve yenilikçi anlayış ile 2008 yılında kurulan ve 2014 tarihinden itibaren 65 teknik personeli, 480 yalıtım ustası ile sektörde çözüm ve güven arayışı içinde olan tüketicilerin ilk tercihi haline gelen GNYAPI, gerçekleştirdiği bu konferansta katılımcılara mantolama sürecinde ihtiyaç duyacakları birçok ürün ve uygulamayı bir arada sunarak hedefine ulaştı.


Konferans katılımcılarının mantolama ile ilgili sorularına cevap bulmaları ve uygulama sürecinin başından sonuna gereksinim duyacakları tüm çözüm ortaklarına bir arada ulaşmaları amaçlanan 3. Konut Yöneticileri Konferansı’nda Isı, Su, Ses, Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER ve ROCKWOOL, Polisan, Şekerbank, Testo gibi markalar da katılım göstererek gerek sunumları gerekse stand ziyaretleri esnasında verdikleri bilgiler ve ürün tanıtımları ile katılımcıları bilgilendirdi.


Her biri kendi alanında profesyonel olan katılımcı firmalar ve İZODER Derneği yetkililerinden İZODER Teknik Uzmanı Güneş YÜZÜGÜR yeni yaşam standardı “izolasyon” ile ilgili konut yöneticilerini bilgilendirirken, Testo Termal Görüntüleme Ürün Yöneticisi Görkem KÖSE binalarda yaşanan ısı kaçakları ve tespit yöntemleri, Polisan Profesyonel Grup Satış ve Kanal Destek Sorumlusu Tuncel ALTINEL kalite ve tasarrufun ön planda tutulduğu yalıtım paket sistemleri, RockWool Satış Uzmanı Kaan KÜÇÜK taş yününün sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra konutlara kattığı ek değerler ve Şekerbank Yönetmen Yardımcısı İlhan Aksu tüketicilere sağladıkları uygun ödeme koşulları hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Konferansa katılım gösteren ROCKWOOL, stand ziyaretleri esnasında gerçekleştirdiği taş yünü uygulaması ile ziyaretçilerin ilgisini toplarken, mantolama uygulamasının yanı sıra konutlara ek faydalar sunan ürünlerini konut yöneticilerinin yakından tanımasına imkan sağladı.

GNYAPI Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent GÜNEY konferansta tüketiciler ile gerçekleştirilen büyük çaptaki pazar araştırmasının sonuçlarını paylaşarak mantolama uygulamasını gerçekleştirmek isteyen konut yöneticilerinin en çok muzdarip olduğu konular ve uygulamalar esnasında dikkat edilmesi gereken detaylar ile ilgili bilgilendirdi. Geçtiğimiz senelerde gerçekleştirilen konferanslarda da konut yöneticilerinin yoğunlukla üzerinde durduğu mantolama uygulamaları ile ilgili soruları cevaplayan A. Bülent GÜNEY konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluşturan tek platform olan GNYAPI Konut Yöneticileri Konferansları’nın bu sene de amacına ulaştığını, GNYAPI’nın sektörde edindiği misyonla gerçekleştirdiği 3. Konut Yöneticileri Konferansı’ndan tüm konut yöneticilerinin mantolama süreçleri ile ilgili aradıkları cevapları bularak ayrıldıklarını ifade etti.


Konferans sonunda gerçekleşen çekilişte, katılım gösteren konutlar arasından Başarı Güven, Aytaç, Karaca, Bal ve Çamsaray Apartmanları mantolama uygulamalarında %25 ve Atilla Apartmanı da %50 indirim hakkı kazandı.


Katılımcı sayısı her sene daha da büyüyen ve geçtiğimiz senelerden farklı olarak konutların mantolama sürecinde ihtiyaç duyacakları tüm çözüm önerilerine tek platformda ulaşmalarını sağlayan 3. Konut Yöneticileri Konferansı videoları, verilen bilgilerden katılım gösteremeyen konut yönetici ve sakinlerinin de faydalanabilmesi için www.gnyapi.com.tr adresinde paylaşıma sunulmuştur.   


Geri Dön