24 / 04 / 2024

Günışığı Konakları satışları

Günışığı Konakları satışları

Günışığı Konakları satılık villa fiyatları 850 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Büyükçekmece Günışığı Konakları ödemeleri yüzde 30 peşinatla yapılıyor...

Konut satışları yüzde 17,3 arttı! 2024 Şubat'ta 93 bin 902 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre  konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %17,3 artarak 93 bin 902 oldu.

Konut satışlarının en çok azaldığı 10 şehir!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, konut satışları 2023 Aralık ayına göre yüzde 42,04 azalarak 80 bin 308 oldu. Düşüşler 2 kata ulaştı. İşte konut satışlarının en çok azaldığı 10 şehir...

Konut kredi faizlerindeki yükseliş konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, konut satışları Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azaldı. Bu düşüşün en büyük nedeninin konut kredisi faizlerindeki yükseliş olduğu belirtildi. 

Konut satışları yüzde 17,8 azaldı! 2024 Ocak'ta 80 bin 308 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre konut satışları 2024 yılının Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,8 azalarak 80 bin 308 oldu.

Kredi faizleri ve satılık ev fiyatlarının pahalılığı konut satışlarını düşürdü!

TÜİK verilerine göre, konut satışları 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17,5 azalarak 1 milyon 225 bin 926 olarak gerçekleşti. konut satışlarındaki düşüşün nedeni kredi faizlerinin yüksek olması ve ev fiyatlarının pahalıya satılması gösterildi. 

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Konya Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışta! Yeni proje!

Konya'nın en gözde merkezlerinden biri olan Gazze Caddesi'nde yükselen Altın Mavi Konutları 36 aya varan vade fırsatıyla 2 gün sonra satışa çıkıyor. İşte ayrıntılar...

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Konut satışları Temmuz'da 100 bini aştı: Ev alanlar kredi ile değil peşin ödeyerek aldı! 

Haziranda sert düşüş gösteren konut satışları Temmuz ayında yeniden 100 bin barajını geride bıraktı. Bu dönemde yüksek faizler sebebiyle kredili konut satışı yüzde 24 gerilerken, peşin ödemeli konut satışında yüzde 27,1 artış kaydedildi. 

Kamuran Akbay: Kira fiyatları, konut satışlarını tetikliyor!

Kamuran Akbay Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Akbay konut ve kira fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Akbay, tedarik kırılmaların konut satışlarını da etkilediğini söyledi. 

2023’ün ilk yarısında otomobil satışları katlanarak arttı!

2023 yılının ilk beş ayında geçen yılın aynı dönemine göre otomobil satışlarında yüzde 58,8 oranında artış gerçekleşti. Mayıs ayında ise otomobil ve hafif ticari araç pazarında satış adedi yüzde 70,9’a çıkarak tüm zamanların rekorunu kırdı.

Günışığı Konakları satışları Haberi

Günışığı Konakları satışları


Günışığı Konakları İstanbul Avrupa yakasında Büyükçekmece ilçesinde hayata geçirildi. Güvensa Yapı imzasını taşıyan Günışığı Konakları satışları son 29 konut için devam ediyor.


Günışığı Konakları satılık villa fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Büyükçekmece Günışığı Konakları toplam 121 adet villadan meydana geliyor. Günışığı Konakları 263 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edildi.


Günışığı Konakları Büyükçekmece ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat veriliyor, kalan tutar firma bünyesinde ödeniyor. Günışığı Konakları satılık villa fiyatları 850 bin dolardan başlıyor.


Güvensa Günışığı Konakları'nde villalar 520 metrekare, 570 metrekare, 700 metrekare, 1.000 metrekare olarak tasarlandı. Günışığı Konakları ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor.


Günışığı Konakları satılık villa!


520 metrekare villalar 850 bin dolar,

570 metrekare villalar 980 bin dolar,

700 metrekare villalar 1 milyon 50 bin dolar,

1000 metrekare villalar 1 milyon 300 bin dolardan...