18 / 04 / 2024

Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi

Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi

Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi Volkan Akgün Şube Temsilciliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zeos Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Limited Şirketi Beykoz'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gökçek ve Zehra Gökçek ortaklığında kuruldu.

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçbeylim Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 66 bin TL sermaye bedeli ile Aksata Kimya Ürünleri tarafından kuruldu.

Kızılbük GYO ve Akyapı ortaklığında ikinci şirket! 

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kızılbük GYO ve Akyapı ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Güzide Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirket Zeytinburnu'nda 16 milyon 801 bin 747 TL sermaye bedeli ile Mustafa Mertcan tarafından kuruldu.

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi

Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi Volkan Akgün Şube Temsilciliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Kasım'da kuruldu. 


Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi iş konusu; Her türlü yapım ve inşaat işleri konut,işyeri,ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve 2.10.2013 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler.


Güntaş Gayrimenkul Ortaklığı İnşaat Uluslararası Nakliyat Lojistik Hizmet Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi adres: Gaziosmanpaşa, Pazariçi Mahallesi, Toptak Sokak,...