19 / 04 / 2024

Gürkan Işık

Gürkan Işık

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Gürkan Işık, Mehmet Turhan Hınçal ortaklığında kuruldu.

Işıklar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıklar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Işık, Mürşit Işık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da Esenyurt, Işık Topçu İş Merkezi'nde kuruldu.

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Firma ortakları; İbrahim Emre Mermer, Ahmet Murat Mermer, Fatma Mermer, Gürkan Işık ve Hayrettin Mermer

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Her an fırtına kopabilir! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Dolarda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar 10 gün içinde bu kadar olacak! Yastık altında doları olanlar hemen gardınızı alın!

Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

9 Şubat Perşembe dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar doların ne kadar olacağının araştırıyor. Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın!

Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, altın, dolar ve gümüş konusunda yatırımcıları uyarmaya devam ediyor. Altın rekor kıracak diyen İslam Memiş net konuştu! 7 gün içinde fırlayacak! Hemen bakın.

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dün, yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Yatırımcılar son dakika dolar kuru ilgili uzmanların yorumlarını da takip ediyor. Dolar ile ilgili kritik açıklama yapıldı ve doların 16 gün içinde ne kadar olacağı belli oldu. Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır

Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı!

Milyonlarca yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken 2023 dolar tahminleri gelmeye başladı. Konu ile ilgili  doların piri Selçuk Geçer resmen açıkladı Dolar 20 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin...

Gümüş için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın

Gümüş fiyatları ''yükselecek mi yoksa düşecek mi?'' sorusunun yanıtını merak edenler için Altın Kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi. Gümüş için yeni rota belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen baksın!

Dolar 30 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin! Doların piri Selçuk Geçer resmen duyurdu!

Milyonlarca kişi 2023 yılında doların ne kadar olacağını merak ederken, 2023 yılı dolar tahminleri gelmeye başladı. Konu ile ilgili  Doların piri Selçuk Geçer resmen duyurdu! Dolar 30 gün içinde net bu kadar olacak! Duyduk duymadık demeyin...

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Gürkan Işık Haberi

Gürkan Işık

Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015'te, Gürkan Işık, Mehmet Turhan Hınçal ortaklığında kuruldu.


Işıkhan Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt ve Turizm Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu; 1-  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve mühendislik, inşaat konusu ile ilgili montaj, tesisat, çevre düzenleme, iç düzenleme dekarasyon işleri, etüd, proje, kontrollük, müşavirlik ve taahhüt hizmetlerini yapmak. Her türlü doğalgaz tesisatı, elektrik tesisatı sıhhi tesisat, su, kanalizasyon işleri, montaj, tamir malzemeli ve malzemesiz işçiliği yapmak ve yaptırmak,ilgili ihalelere girmek veya ihaleye çıkarmak. Her nevi konut, toplu konut, işhanları, çarşı büroları, binaları, fabrika binaları, otel, motel her türlü turistik tesisler...