28 / 03 / 2024

gürsel aksel spor ve sağlık yaşam merkezi nerede

gürsel aksel spor ve sağlık yaşam merkezi nerede

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Akyol tarafından kuruldu.

Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planlarına Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi Seyrantepe Mahallesi, Batı Kısmı Gürsel Mahallesi, 8483 ve 8486 adalar 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8871 ada, 12, 24 ve 27 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Gürsel Baran'dan kamu müteahhitleri için fiyat farkı talebi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, kamu ile iş yapan müteahhitlerin yükselen girdi maliyetlerini karşılamakta çektikleri zorluklar sebebiyle fiyat farkı verilmesini talep etti. 

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mehmet Oğuz Gürsel vefat etti!

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel hayatını kaybetti.

Gürsel Tekin: Fahiş kira artışlarına dur denilmeli!

Artan konut ve kira fiyatları ile ilgili açıklama yapan CHP Milletvekili Gürsel Tekin, "Kira artışları nedeniyle ev sahibi ve kiracı karşı karşıya geldi." şeklinde konuştu.

Gürsel Tekin'den emlak vergisi açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, emlak vergisi artışına ilişkin açıklamalarda bulundu.

gürsel aksel spor ve sağlık yaşam merkezi nerede Haberi

gürsel aksel spor ve sağlık yaşam merkezi nerede

Süper Lig takımlarından Göztepe’nin heyecanla beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarlarıyla buluştu. Adını 1960'lı yıllarda Göztepe'nin Türkiye ve Avrupa'da başarılı olduğu dönemdeki efsane futbolcularından Gürsel Aksel'den alan yeni stadyum, 20.040 seyirci kapasitesi ile Göztepe taraftarlarına ve tüm İzmirlilere hizmet verecek. Yaklaşık 220 milyon TL'ye mal olan projenin inşaatı 2 yıl sürdü. İzmir’in Konak ilçesine bağlı Üçkuyular Mahallesi’nde 34.651 metrekare arsa üzerinde yapılan projenin toplam inşaat alanı ise 94.541 metrekare.

Dünyada bir ilk: çatıda yürüyüş parkuru

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Rönesans Holding grup şirketlerinden REC Uluslararası İnşaat aracılığıyla UEFA standartlarına ve bölgenin çevresel ve ekolojik yapısına göre inşa edilen Gürsel Aksel Stadyumu, Türkiye ve dünyada tek olan bir özelliği ile de dikkati üzerine çekiyor. Özelliği...